Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Hot trend: Třpytky úplně všude. I ve vagině!

Video se připravuje ...
Ženy si zaváději nadrcené třpytky do vagíny a věří v lepší sex. Jak to skutečně je?
VIDEO: https://www.facebook.com/TheSceneVideo/videos/458531741181331/?autoplay_reason=all_page_organic_allowed&video_container_type=0&video_creator_product_type=0&app_id=273465416184080&live_video_guests=0
19. září 2017 | 06:00

Instagram určuje trendy, to je už dané. Šikovné kreativní beauty blogerky přicházejí snad co týden s novými trendy, které se začnou po sociální síti šířit jako lavina. Tentokrát je to lavina třpytek, která se na nás valí už nějakou dobu. Velkým hitem se staly letos a podle nejnovějších instagramových příspěvků make-up artisty pořád baví!

Třpytky jako součást líčení očí – to nezní až tak bláznivě. Jenže třpytky by neměly zůstat jen na očním víčku. Cílem je nechat je nedbale popadat vedle očí a i na tvář. To je příjemná úleva, protože pokud jste někdy zkoušela si blyštivý look vytvořit, víte, o čem mluvím! 

Do dekoltu i do vlasů

Třpytivé lesky na rty jsou slabý odvar toho, co dokážou vytvořit beauty blogerky – rty plné třpytek. Zkusit můžete i novinku s názvem Angel Lips. Rty se natřou speciální rtěnkou, na kterou se pak aplikují třpytky. Ty jsou voděodolné a neslíbatelné. Dostanete je dolů až odličovačem. Wow efekt zaručen!

Třpytky se teď nosí i ve vlasech. Rozprášit je můžete po pěšince a lehce i na vlasy. Nebo si je můžete nanést do dekoltu. Stačí smíchat sypké třpytky se stylingovým gelem a můžete tvořit. Když přidáte ještě nalepovací kamínky, můžete vytvořit různé obrazce, díky nimž budete nepřehlédnutelná.

Třpytkami můžete zvýraznit pěšinku nebo copy.
Autor: Instagram.com/batteryvault

Na tom, že jsou třpytky tak cool, má svůj podíl i modelka Gigi Hadid (22). Protože pokud se tato ikona objeví se třpytkami pod obočím nebo s výraznými třpytkami místo očních stínů, je jasné, že je to IN!

Pro "hezčí" vaginu

Třpytky jsou oslnivým trendem, ale když chybí selský rozum, můžou být i zdraví nebezpečné. Nedávno se objevily na trhu nové tobolky se třpytkami, které se zavádějí do vaginy a mají ji "vylepšit". Lákavý nápad, jak okořenit sexuální život, vás může stát spoustu problémů v podobě různých infekcí, jak se dozvíte ve videu.

Líbí se vám třpytivý trend, nebo jste zastánkyní umírněnějšího líčení?

Prohlédněte si třpytivou fotogalerii a načerpejte inspiraci pro extravagantní líčení a účesy!

Autor: Lucie Houdková