Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

VIDEO: Tajemství hydratace - jak získat zdravou a krásnou pokožku?

Video se připravuje ...
Testování pleti Dr.Max
VIDEO: komerční prezentace
10. července 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Hydratace je klíčem ke zdravé a krásné pokožce. Jistě, voda je důležitá pro všechny orgány, nejen pro kůži... Ale co to vlastně ta hydratace pleti znamená? A jaké blahodárné účinky mají pro naši pokožku kvalitní hydratační krémy?

Hydratace a zase ta hydratace

Odborníci na pleť říkají, že denní krém je naše druhá kůže. Noční krém nám zase vrací krásu po náročném dni. Ze všech stran slýcháme o hydratačních krémech a jejich prospěšnosti pro zdraví a krásu naší pokožky.

Krémy Uriage hydratují, zklidňují a chrání citlivou nebo podrážděnou pokožku před vnějšími vlivy. V kombinaci s ostatními přípravky péče o pleť je krém každodenním nepostradatelným pomocníkem.

Síla termální vody ze srdce Alp

Zrozena v samotném srdci Alp v masivu Belledonne, nedaleko francouzského města Grenoble, pramení Termální voda Uriage, která je také základní účinnou složkou kvalitní kosmetiky Uriage. Tato kosmetika je čistá a bohatá na minerální soli i stopové prvky. 

Myslíte si, že je vaše pleť dostatečně hydratovaná a hýčkaná potřebnými minerálními látkami? Pokud cítíte, že by to přeji jen chtělo vylepšit, zkuste investovat do kvalitních hydratačních krémů. V lékárnách Dr.Max vám velmi rádi poradí s výběrem!