Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

I pivo může vonět elegantně. Například v kosmetice

9. ledna 2017 | 00:00
Prezentace klienta |

Může se zdát, že pivní kosmetika je na trhu pouze pro marketingové účely a nic pro koncového zákazníka nepřináší. Ovšem opak je pravdou. Stejně jako české pivo, které má ve světě výbornou pověst, tak i česká pivní kosmetika od Ryoru přináší kvalitní aktivní látky v celé své pivní řadě.

V řadě Original Beer Cosmetics se skloubí hned několik faktorů, které stojí za povšimnutí. To, že tato kosmetika obsahuje chmelový extrakt, je asi jasné všem.  Ovšem navíc můžeme očekávat přítomnost kyseliny hyaluronové, vitaminu E, lecitinu a také arganového nebo bambuckého másla. Tyto aktivní látky napomáhají pleť hydratovat, regenerovat, vyživovat a neposlední řadě vytváří ochrannou vrstvu na pokožce.

Autor: Ryor

Pro koho je pivní řada určena?

Pro milovníky vody

Pro všechny, kteří se chtějí rozmazlovat a rádi si doma vytvoří své originální „domácí pivní lázně“. Řada obsahuje totiž Pivní sprchový gel a Koupelovou pěnu s chmelovým extraktem nebo Pivním sprchovým gelem. Bohatá pěna s velmi svěží a elegantní vůní vás pohladí po všech smyslech.

 

Pro milovníky hebké pleti

Kdo se nerad cáká ve vaně, ale chce se o pokožku starat trochu intenzivněji, tak můžeme doporučit Pivní regenerační masku nebo Pivní krém s kyselinou hyaluronovou. Zajišťuje pleti bohatou hydrataci, výživu a regeneraci.

Pro milovníky krásných rukou

Kdo se rád a pravidelně stará o své ruce, tak ví, že nejen hebké, ale především čisté ruce jsou IN. Doporučujeme Pivní glycerinové mýdlo, které je vhodné pro každodenní šetrné mytí rukou a následné ošetření Pivním krémem na ruce, který díky obsahu bambuckého másla a lecitinu, ruce chrání a regeneruje.

Autor: Ryor

Pro vlasomily (Pro milovníky lesklých vlasů)

A v neposlední řadě je potřeba se postarat i o vlasy, proto pivní řada obsahuje také Pivní šampon s keratinem, který je velmi lehký a zajistí vlasům objem, lesk a pevnost. Pivní balzám na vlasy s keratinem vám zajistí snadné rozčesávání, ale také vysokou regeneraci poškozených vlasů.

 

Autor: Ryor

Vidíte sami, že v pivní řadě od Ryoru se může najít výrobek pro každého, nejen pro ženu, toužící po dokonalé pleti, nebo pro muže, který hledá péči na ruce, ale také pro děti, které milují cachtání v bohaté pěně, která ovšem jejich pokožku nevysuší.

Více informací na http://www.ryor.cz/cz/produkty/pivni-kosmetika/pivni-glycerinove-mydlo/