Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Přinášíme jarní kosmetické novinky, které stojí za vaši pozornost

4. dubna 2017 | 13:00

Jaro je konečně tu a s ním přichází i první sluneční paprsky. Čeká nás odkládání teplých svršků a nové svěží barvy v šatníku. Aby byla i naše pleť krásná a zdravá, je nutné ji připravit na horké letní dny už teď. Je načase dodat kůži ztracenou energii, abyste v prvních (těch opravdových, sluncem prohřátých) jarních dnech dokonale zazářili. Poradíme vám, jaké kosmetické „vychytávky“ vám tuto přípravu usnadní.

Zbavte se nevzhledné mastnoty

Oil control gel od značky Neostrata je lehký gel, který dokonale absorbuje přebytečný maz. Obsažený glukanolakton jemně exfoliuje povrch kůže, zatímco kyselina mandlová kontroluje tvorbu mazu a bojuje proti bakteriím způsobujícím akné. Výsledkem je sametově jemná pokožka a redukovaný výskyt rozšířených pórů. Je hypoalergenní, bez parfemace a je vhodný i jako podkladová báze pod váš make-up.

Oil control gel
Autor: NeoStrata

Na bakterie pomáhá stříbro

Obličej a pleť jsou nejvíce náchylné na bakteriální onemocnění. Bakterie se dokážou šířit opravdu rychle a na vaší pleti zanechají velkou paseku. Pro dokonalé čištění pleti zkuste produkty Microsilver Plus -  Face wash a Face cream. Z kovového mikrostříbra jsou permanentně uvolňovány ionty stříbra, které napadají přímo buněčnou stěnu mikroorganismů a znemožňují jejich další šíření. Pokožka zbavená mikroorganismů regeneruje rychleji. Vypadá jemnější, pravidelná a opět hebká.

Microsilver Plus - Face wash
Autor: LR Health and Beauty systems s.r.o.

Sluneční paprsky jsou příjemné, ale pro pleť jsou pohroma

Slunce sice blahodárně působí na vaše deprese, ale k vaší pleti se moc kamarádsky nechová. Pozor dejte zejména na první jarní paprsky. Heliocare 360° Fluid Cream SPF 50+ je přípravek určený zejména pro mastnou/lesknoucí se až aknózní pleť. Díky kombinaci inovativních filtrů a Bioshield systému poskytujícího široké spektrum ochrany proti UVB,UVA,IR-A a viditelnému světlu. Obohaceno o Fernblock, pro silnou antioxidační aktivitu a chránící pokožku před poškozením způsobeným slunečním zářením.

Heliocare 360° Fluid Cream SPF 50+
Autor: Neomed

Připravte na léto i svůj dekolt

Velkou chybou je, když věnujete péči pouze obličeji a zapomínáte na krk a dekolt. Ještě, že je tu firma Neostrata, která přichází s Triple Firm Neck Cream. Tento omlazující krém na krk a dekolt pomáhá stimulovat produkci kolagenu v hlubokých vrstvách pleti, podporuje novotvorbu kolagenu, vypíná ochablou pokožku a snižuje výskyt stařeckých skvrn.

Triple Firm Neck Cream
Autor: NeoStrata

Teprve slunce prozradí krásu a zdraví vašich vlasů

Krásné, zdravé a pevné vlasy jsou vizitkou každé ženy. V zimě byly namáhány teplotními přechody, v létě zase slunečními paprsky nebo dovolenou u moře. Pro jejich přirozený vzhled a hebkost zvolte třeba Bylinný šampon s panthenolem od značky Ryor. Obsahuje bylinné extrakty břízy a rozmarýny, které spolu s D- Panthenolem výrazně podporuje regeneraci vlasů a vracejí jim přirozený lesk a hebkost.

Bylinný šampon s Panthenolem
Autor: Ryor

Autor: ks