Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Prodlužující řasenka s vlákny a matná rtěnka

20. března 2017 | 06:00

Ve videu jsem testovala vedle řasenky s prodlužujícími vlákny matnou rtěnku, rozjasňující make-up, denní krém pro citlivou pleť a hnědé oční linky ve fixu.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát?

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Prodlužující řasenka s vlákny a matná rtěnka • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Řasenka Esence Volume Stylist 18h Lash Extension obsahuje prodlužující vlákna pro svůdně dlouhé řasy. Lehce řasy prodlouží, ale zázraky neumí, takže určitě nečekejte, že budete mít řasy jako mrkací panenka. Zklamalo mě, že mi řasenka řasy docela slepila. Stojí 89,90 koruny.

Denní krém SynCare Nicream s fytogingeroly je určen pro velmi citlivou pleť. Obsahuje látky, které mají protizánětlivé a zklidňující účinky. Stojí 448 korun.

Vyzkoušela jsem také barevný fix na oči od Dermacolu v odstínu Coffee Brown. Hnědý odstín se mi moc líbil a na očích vypadá dobře, ne tak tvrdě jako černé linky. Aplikátor je velmi úzký, což je plus, ale po namalování jednoho oka barva z hrotu zmizela, takže jsem musela linku kreslit vícekrát. Jinak je skvělý a nemaže se. Stojí 149 korun.

Make-up Rimmel Wake Me Up obsahuje maličké třpytky, které dodají pleti rozjasněný vzhled. Odstín 103 True Ivory mi sedl, dobře kryl, na první dojem není co vytknout! Stojí 249 korun.

Matná rtěnka v tužce Alcina je vysunovací a má netradiční tvar do špičky. Může se to zdát zvláštní, ale je to opravdu praktické, protože úzkým hrotem skvěle rty vykreslíte. Zkoušela jsem odstín Raspberry. Rtěnka stojí 360 korun.

Na další testování novinek se můžete těšit opět v pondělí. Na starší díly se můžete podívat ZDE!


 


Autor: luh