Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vyzkoušeno před kamerou: Rozjasňující make-up a oční stíny a linky v jednom

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Rozjasňující makeup a oční stíny a linka v jednom
VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ
20. února 2017 | 10:00

Začátek týdne je tu, podívejte se na žhavé novinky ze světa kosmetiky! Ve videu uvidíte tónující balzám na rty, rozjasňující make-up, krém na ruce, sérum na okolí rtů a očí a oční stíny a linky v jednom.

Novinky vyzkoušíme za vás, abyste si mohly udělat obrázek o tom, co rtěnka, krém či řasenka dokážou a zda stojí za to za ně utrácet peníze. Jaké výrobky jsme v redakci vyzkoušely tentokrát? 

 

Video se připravuje ...
Vyzkoušeno před kamerou: Rozjasňující makeup a oční stíny a linka v jednom • VIDEO: Igor Hellebrandt/BPŽ

Ziaja Lifting Solution je sérum na okolí rtů a očí a hodí se pro ženy od čtyřiceti let. Působit by mělo jak na povrchové, tak i na hlubší vrásky. Má lehkou gelovou konzistenci a vstřebává se ihned. Stojí 130 korun.

Tónující balzám na rty Weleda v odstínu Red Berry je příjemnou lázní pro vaše popraskané rty. Lehce rty zabarví, dodá jim lesk a zároveň o rty pečuje. Stojí 199 korun.

Novinka od Bourjois – tekutý make-up 16h s výtažkem z ovoce Healthy Mix – mě příjemně překvapila. Zkoušela jsem odstín č. 52 Vanille, který má lehký žlutý podtón. Mně skvěle sedl. Má střední krytí a pleť rozjasňuje a dodává jí zdravý přirozený vzhled. Stojí 439 korun.

Jak dopadly tyto novinky po prvním vyzkoušení?
Autor: archiv firem

Krém na ruce Doctor Eckstein seženete v menším i větším balení. Já testovala to menší, třicetimililitrové, které je krásně skladné. Krém se hodí pro citlivou pokožku a voní svěže po citrusech. Stojí 148 korun.

Oční stíny a linky 2v1 Dermacol jsem zkoušela ve smaragdově zeleném odstínu č. 6. Barva je velmi pigmentovaná a konzistencí krémová, takže se nanáší dobře. Hodí se na extravagantní líčení a spíše než linka jsou to stíny, protože tužka je dle mého názoru příliš mohutná na to, abyste s ní tenkou linku nakreslila. Stojí  99 korun a prodává se v několika odstínech.

Autor: luh