Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Tetování na vlasy: Hit letošního roku, kterému propadly i celebrity!

Video se připravuje ...
Tetování na vlasech si oblíbily i celebrity jako Kylie Jenner
VIDEO: Marie Šilhová/bpž
14. února 2017 | 06:00

Teď už je jasné, že u krátkodobých třpytivých tetovaček zůstaneme i tento rok, akorát kromě těla můžeme během minuty vylepšit i vzhled našich vlasů. Naučte se, jak si ozvláštnit svůj look.

Nejedná se tak úplně o novinku, reality star Kylie Jenner (19) s "potetovanými prameny" oslňovala už před dvěma lety. Ale tento rok pravděpodobně konečně zažijí zasloužený boom. Jaký je postup? Téměř stejný jako u dětských tetovaček z lízátek.

K ruce si vezměte vodu v misce, houbičku nebo tamponek, lak na vlasy, hřeben a tetovačku. Místo, kam si přejete tetování nalepit, pročešte, uhlaďte a přestříkejte lakem na vlasy. Poté přiložte tetování vzhůru nohama a přejíždějte navlhčenou houbičkou. Vyčkejte asi 20 až 30 sekund.

Poté se pokuste tetování odlepit od papíru. Pokud na vlasech nedrží, znovu ho přitiskněte a ještě chvíli přejíždějte navlhčenou houbičkou. Když se tetovačka začne od bílého papíru oddělovat, je čas ho sloupnout celý. Na závěr znovu přelakujte a trendy účes, který rozhodně zaujme, je na světě! Celý postup si můžete prohlédnout ve videu.

 

Video se připravuje ...
Tetování na vlasech si oblíbily i celebrity jako Kylie Jenner • VIDEO: Marie Šilhová/bpž

Trápí vás suché vlasy a pokožka? Jak o ně správně pečovat, co zvládnete doma a kdy jít za odborníkem, o tom čtěte zde.

Autor: luh