Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Vichy přináší zdraví a krásu pleti již více než 80 let!

9. února 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

Vichy přináší zdraví a krásu pleti již více než 80 let. Ohlédněte se s námi zpátky, jak to vše začalo, vyzkoušejte revoluční diagnostiku pleti a objevte svůj ideální rituál péče o pleť. Navíc se dozvíte více o speciální únorové nabídce ve Vichy partnerských lékárnách.

Všechno začalo v roce 1931, kdy vznikla značka Vichy, jejíž hlavní myšlenka stála na propojení znalostí medicíny a kosmetiky a vytvoření konceptu dermokosmetiky s cílem: krása začíná u zdravé pokožky. I přes svou dlouhou historii si značka Vichy stále zachovává svou podstatu, která je založena na unikátní vědecké expertize (tzv. Skin Life Science), kterou tvoří detailní znalost všech typů pleti (fyziologie pokožky, fungování mechanismů, úzká spolupráce s odborníky), řada let výzkumu a přísné testovací protokoly s důrazem na bezpečnost, účinnost a maximální toleranci. Díky nejpokročilejším technologiím mají zákazníci k dispozici inovativní přípravky s hypoalergenním složením vhodné i pro citlivou pleť.

Vzdělávání zákazníků a personalizované poradenství v oblasti péče o pokožku hrály již od počátku klíčovou roli. Díky tomu všemu mohou spotřebitelé nalézt optimální řešení pro dosažení své ideální pleti.

Ideální pleť je však zcela subjektivní záležitost. Existuje tolik typů ideální pleti, kolik je žen. Každá žena má své vlastní představy o tom, jak by její pleť měla vypadat v závislosti na jejím typu, barvě, stáří, životním stylu a dalších mnoha okolnostech.

Autor: L´Oreal Vichy

IDEÁLNÍ RITUÁL PÉČE O PLEŤ ve 3 krocích

1. ČIŠTĚNÍ: představuje první krok k dosažení ideální a zdravě vypadající pleti. Díky účinným čisticím produktům je pleť čistá, bez nečistot, jako jsou odumřelé buňky, make-up a přebytečný kožní maz.

2. PÉČE: představuje druhý krok na cestě za ideální pletí. Jedná se o základní denní péči, oční péči, popř. BB krémy, které dodávají pleti vše, co potřebuje (lipidy, výživné složky apod.).

3. PŘEMĚNA: představuje intenzivní péči v podobě nočních krémů a sér, která obsahují vysokou koncentraci účinných látek. Do této kategorie zahrnujeme zároveň i všechny make-upy Vichy.

SPECIÁLNÍ ÚNOROVÁ NABÍDKA V PARTNERSKÝCH LÉKÁRNÁCH VICHY

Pro ještě snadnější přiblížení se ke svému ideálu pleti mohou zákazníci využít speciální únorové nabídky v partnerských lékárnách Vichy. Nabídka je platná od 1. 2. do 28. 2. 2015 v partnerských lékárnách Vichy. Více informací a unikátní diagnostika pleti na www.vichy.cz. Objevte i naše nové stránky pro vaši ideální pleť www.idealnipletvichy.cz.