Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Jak si natočit vlasy, aby zůstaly stále stejně dlouhé

Mista vám poradí, jak si natočit vlasy, abyste si je nezkrátily!
30. října 2014 | 12:00

Ráda nosíte zvlněné vlasy, ale odrazuje vás od toho fakt, že po natočení se vám vlasy pořádně zkrátí? Máte polodlouhé mikádo a nevíte jak si ho hezky nakulmovat? Tento problém vyřešila zpěvačka Mista, která vám v novém dílu MistaFashion ukáže, jak si udělat přirozené vlny a zároveň nepřijít o délku vlasů.



Takzvané plážové vlny se těší velké oblibě. Neustále je nosí například herečka Jessica Alba, nebo modelka Miranda Kerr. Jak si je ale natočit, aniž byste přišly o délku svých vlasů?

Jak na to?

Vlasy si umyjte a vyfénujte do sucha. Nezapomeňte před fénováním nanést termoochranný přípravek, který vám vlasy ochrání od poškození teplem z fénu, či žehličky. Vlasy fénujte vždy ve směru jejich růstu, v opačném případě budou viditelně roztřepené. Když budete mít vlasy zcela suché, vezměte si žehličku, nebo středně velkou kulmu. Vlasy si rozdělte do dvou sekcí a na každé straně si natočte jen 3 prameny. Ty, které vám lemují tvář nechte rovné. Vůbec se nemusíte bát, že bude vidět velký rozdíl mezi rovnými a natočenými vlasy. Ten se při konečné úpravě ztratí.

Mista vám poradí, jak si natočit vlasy, abyste si je nezkrátily!
Autor: archiv

Stejný postup opakujte i s horní sekcí vlasů na obou stranách. Horní pramen, který vám lemuje obličej si jen jemně protáhněte žehličkou, abyste podél obličeje neměla nepřirozenou kudrlinku.

Co se zadními vlasy?

Jednoduše se nakloňte na stranu, vezměte jeden zadní pramen a natočte ho přes kulmu, nebo žehličku. To samé udělejte z druhé strany. Nakonec vlasy přehoďte před sebe, pročešte pomocí prstů a použijte lak na vlasy, nebo sprej pro dodání textury. Nenatočené vlasy vám zachovají délku, a natočené vám udělají pěknou kudrnatou hřívu.

Není vám postup jasný a chcete se ho detailně naučit? Podívejte se na video:



Jste fanouškem seriálu MistaFashion? Pak sledujte Bleskprozeny.cz, kde se každý týden objeví exkluzivní video, ve kterém vám bude zpěvačka Mista se svým týmem profesionálů radit v oblasti krásy a módy.

Nosíte raději vlasy rovné, nebo vlnité?
20,7%
79,3%
Děkujeme za Váš hlas!
64 hlasů
245 hlasů