Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Inspirace přírodou

27. října 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Přírodní kosmetika si podmaňuje svět. Jen to nejlepší své pokožce dopřávají nejen hollywoodské filmové hvězdy, ale stále častěji i české známé osobnosti. Danu Morávkovou těší, že reprezentuje značku, která pomáhá ženám být krásné a pěstěné.

 

Okouzluje i hvězdy

Autor: PEVONIA CZ s.r.o.

Nejúčinnější látky pro péči o pleť pocházejí z nejbezpečnějšího zdroje – z přírody. Na přírodní kosmetiku nedají dopustit hvězdy jako Cate Blanchett, Rachel Wiesz nebo Uma Thurman. Pouze přírodní produkty nakupuje i krásná Gwyneth Paltrow, kterou zajímá i to, zda mají přípravky ekologické balení. A protože americká přírodní kosmetika Pevonia pamatuje i na specifické potřeby pánské pleti, nelze se divit, že si tuto značku ve Spojených státech oblíbili takoví herci jako Matthew McConaughey, Hugh Jackman, Will Smith nebo Keanu Reeves. Dana Morávková si značku oblíbila tak, že se stala její tváří. „Trendem doby je přírodní kosmetika složená z ingrediencí, které pocházejí z moře, rostlin a minerálů. Tak jsem vlastně poznala přírodní kosmetiku Pevonia Botanica, která nabízí nejen profesionální řadu, kterou používají prestižní salóny po celém světě, ale také přípravky pro domácí péči,“ vysvětluje Dana.

Výjimečné produkty

Autor: PEVONIA CZ s.r.o.

Nejen hvězdy filmového plátna oceňují, že kosmetika Pevonia Botanica je složena z nejčistších přírodních ingrediencí. Jejich účinek je umocněn zpracováním, které využívá nejmodernější vědecké a technické poznatky. Výsledkem této spolupráce jsou unikátní produkty, které přináší viditelné výsledky. Značka nabízí produkty rozdělené do několika řad. Od základních, jako je ošetření suché, citlivé a mastné pokožky, až po řadu přípravků, které řeší specifické problémy pokožky dermatologického charakteru, jako je akné a rosacea.

Dana Morávková považuje za nesmírně důležitou prevenci stárnutí pleti. Oblíbila si proto efektivní a mládí prodlužující přípravky řady Power Repair. Na podzim Dana oceňuje jedinečné přípravky řady Lumafirm, které pokožku nádherně rozzáří, omezují všechny známky stárnutí a také působí proti pigmentovým skvrnám a sjednocují barevný tón pleti.

Mládí pleti

Autor: PEVONIA CZ s.r.o.

Proces stárnutí, znečištěné životní prostředí, volné radikály a stres se podepisují na kvalitě pokožky. Vzepřete se tedy věku s mimořádně účinnými pomocníky: extraktem z pravého kaviáru a extraktem z perel. Nedají na ně dopustit nejen Angelina Jolie, ale také Cameron Diaz, Eva Mendes nebo Gwyneth Paltrow. Favoritem hvězd jsou přípravky řady Myoxy-Caviar od Pevonie. Extrakt z kaviáru je totiž jednou z nejvýživnějších látek, kterými můžeme pečovat o svou pleť. Kaviárová kosmetika totiž nejen výrazně omlazuje, ale také rozjasňuje pleť. Zpevňuje kontury obličeje a podporuje elasticitu a pevnost pokožky. Hluboce hydratuje a regeneruje, dodává energii a svěžest. Nelze se tedy divit, že extrakt z pravého kaviáru se používá na výrobu pleťových a očních krémů, tělových mlék  a dalších produktů.

Dokonalé tělo

Autor: PEVONIA CZ s.r.o.

Zatímco do péče o obličej jsou mnohé ženy ochotny investovat čas i peníze, na ostatní části těla mnohdy zapomínají. Přitom je to právě tělo, které bezpečně prozradí náš věk. Moderní přípravky vhodné pro péči o pokožku těla mohou díky svému složení pomoci s mnoha problémy - od povolené pokožky až po nerovnoměrnou pigmentaci a slábnutí kůže následkem stárnutí. Podle věku a typu pokožky si každý vybere produkt, který mu bude nejlépe vyhovovat. Dana Morávková nedá dopustit na balzámy s papayou nebo mangem a retinolem z řady Tropical, které neskutečně voní, vyživují, hydratují a zlepšují elasticitu.

Odborný dohled

Autor: PEVONIA CZ s.r.o.

Sebelepší domácí péči o pleť je vhodné občas doplnit profesionálním ošetřením. Za vyzkoušení rozhodně stojí ošetření v kosmetickém salonu Pevonia, kde nabízí klientům celou řadu skvostných ošetření těla i obličeje podle potřeb a věku. Ostatně značka Pevonia patří mezi nejoceňovanější kosmetickou péči v salónech a spa nejen ve Spojených státech, ale i v Asii a Jižní Americe. Vybírat můžete z ošetření zaměřených na zlepšení kvality pokožky obličeje nebo těla nebo zvolit péči pro obnovu zářivé vitality a maximálně podpořit obranu pleti proti stárnutí. Salónní péče určená mužům již dávno není ničím výjimečným. Nejen hollywoodští herci mohou vyzkoušet jedinečné speciální ošetření pro muže. 

Informace o ošetřeních a produktech naleznete na www.pevonia.cz. Výrobky této značky jsou k zakoupení na www.pevoniaeshop.cz.