Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Supervitamíny na pleť

4. září 2014 | 00:00
Prezentace klienta |

Odložte na chvíli krémy, séra a olejíčky. To, co vaší pleti skutečně pomůže, jsou vitamíny! "Dejte kůži jen to, co potřebuje" - to je poselství italské lékařské kosmetiky Monodermá, která představuje čisté vitamíny na pleť, kompletně bez vody, konzervačních látkek a parfémů. Už za pár vteřin po nanesení si budete potichu říkat “wow, neuvěřitelné...”

Co je Monodermá?

Vitamíny na pleť Monodermá jsou bio produkty z Itálie, využívající jen přírodní materiály v efektivních koncentracích. Tyto želé ampulky, obsahující čistý vitamín, řeší různé kožní problémy jako jsou vrásky, akné, pigmentace, suchá a citlivá pleť, ale i různé druhy dermatitid. Jejich účinnost není třeba složitě obhajovat, stačí pár vteřin a vaše pleť sama pozná, že dostala přesne to, co potřebovala. Opravdu pár vteřin.

Co přesně Monodermá nabízí?

Monodermá A15 na akné a vrásky

Vitamín A způsobuje loupání kůže, čímž se obnovují buňky a čistí póry. Redukuje se tak akné a vyhlazují se vrásky. Po měsíci pravidelného používání se zvýší elasticita pokožky až o 45%.

“Výsledky jsem pocítila již po půlhodince. Akné se mi zatáhlo a na některých místech se mi udělaly malé, suché stroupky. Větší pupínky sice nezmizely, ale hodně splaskly a zestrupovatěly”. - Tvrdí blogerka Tereza

Autor: MedaPrex

Monodermá C10 na vrásky a pigmentaci

Vitamín C v pokožce spouští tvorbu kolagenu, který zlepšuje pružnost a texturu pleti. Zabraňuje pigmentaci a prosvětluje pokožku. Po měsíci pravidelného používání dochází k redukci nadměrné pigmentace až o 50 % a redukci vrásek až o 39 %.

Monodermá E5 na suchou a citlivou pleť

Čistý vitamin E je díky své schopnosti hydratovat a zmírnit podráždění, ideální pro suchou a citlivou pokožku. Uleví od svědení a urychlí hojení ran i spálenin. Jako silný antioxidant také chrání před UV zářením.

“Zkusila jsem to, když mě pleť pnula a svědila, protože mi došly prášky na alergii. Pleť to zklidní - takže to hrozné svědění přestalo, zmírní zčervenání a hodně dobře to pleť hydratuje, takže jsem potom ani nepotřebovala krém.“ - Tvrdí Karolína

Autor: MedaPrex

Monodermá ET10 na dermatitidy

Tento registrovaný zdravotnický prostředek, pomáhá při léčbě různých druhů dermatitid (svědivé, alergické, kontaktní, atopické).
Ošetří zánět a pokožku zklidní.

Kolik to stojí?

Vitamíny na pleť Monodermá A15, E5 a C10 stojí méně než 500 Kč a zdravotnický prostředek Monodermá ET10 je za zasloužených 580 Kč. Všechny produkty vám vydrží až měsíc každodenního používání.

Kde se dá koupit?

Po tom, co Monodermá sbírá pozitivní ohlasy v zahraničí, mají nyní tyto specifické vitamíny i svojí vlastní stránku v Čechách: www.vitaminynaplet.cz, kde se o této novince na našem trhu dozvíte více.

Autor: MedaPrex

Výhradním distributorem pro ČR a SK je společnost Medaprex (www.medaprex.cz)