Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 9°C

Opalování bez slunce

Kosmetika Sun Care je to pravé pro vás!
15. července 2014 | 10:43
Prezentace klienta |

Krásná, rovnoměrně opálená pokožka s bronzovým nádechem, to je trend dnešní doby. Ale co si počít, pokud je Vám opalování protivné, a to ať už kvůli horku či ze zdravotních důvodů anebo se zkrátka opalujete špatně a máte vzhled pracovníka vápenky? Vyzkoušejte samoopalovací mléko! Pokrok v této oblasti šel opravdu dopředu, a tak už se nemusíme obávat oranžových fleků po těle a žlutých dlaní. Ovšem pozor, aplikace samoopalovacího přípravky vždy vyžaduje pečlivost!

Jak funguje

Samoopalování není opalování v pravém slova smyslu, proto je také označeno jako bezpečné opalování, kdy k hnědnutí kůže dochází pomocí chemické reakce, která se ovšem děje mimo živé vrstvy pokožky. Účinnou látky veškerých samoopalovacích přípravků je dihydroxyaceton, což je bílá krystalická látka s vůní karamelu. Přestože zní název pro někoho až děsivě „chemicky“, jedná se o látku, která se v našem těle přirozeně vyskytuje.  V přípravcích se ovšem samozřejmě využívá dihydroxyaceton vyrobený synteticky, kdy tato látka reaguje s kožní bílkovinou a způsobí zhnědnutí pokožky a  zmizí až během několika dnů s postupným olupováním vrchních vrstev pokožky, což je její běžný a přirozený proces.

Samoopalovací mléko.
Autor: Ryor

Jak aplikovat

Vyzkoušejte například Samoopalovací mléko RYOR (183 Kč). Samoopalovací přípravek nemusíme nanášet na celé tělo, mnoha lidem stačí např. pouze na obličej či ruce a v letních měsících, kdy dochází k odhalování, zase nohy.
Ideální je před aplikací provést tělový peeling např. Sprchový tělový peeling RYOR (110 Kč), který nás zbaví staré odumřelé kůže a tím pádem opálená pokožky vydrží déle. Následovně po dokonalém vysušení pokožky aplikujeme samoopalovací mléko, nejlépe ve dvou tenkých vrstvách.  Řádně krouživými pohyby postupně roztíráme a obzvlášť pozor si dáváme na partie s hlubšími vráskami,  kde se opalovací mléko může vrstvit (paty, zápěstí apod.), necháme dobře zaschnout a cca po 3- 4 hodinách bude zabarvující efekt znatelný.

Tělový sprchový peeling s extrakty z moř. řas.
Autor: Ryor

Pokud už půjdete na sluníčko…

Pamatujte si, že všeho s mírou a pokud víte, že budete trávit delší dobu na slunci, a to ať už na festivalu nebo při práci venku, zvolte dostatečný ochranný opalovací přípravek např.  novou opalovací řadu RYOR Sun Care, jeho aplikaci pravidelně opakujte a nezapomínejte, že UV paprsky (zejména UVA) pronikají i přes mraky, i když je zataženo.  Vždy je totiž lepší prevence než potom řešit nepříjemné následky.

Regenerační mléko po opalovaní.
Autor: Ryor

Užijte si léto!

Veškeré přípravky a online poradnu najdete na www.ryor.cz a www.mujryor.cz