Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Buďte krásná i po celém dni v kanceláři!

Přestože strávíte celý den v práci, můžete vypadat večer na párty skvěle!
8. listopadu 2013 | 06:00

Pátek se přímo nabízí k tomu, abychom se večer odreagovaly s přáteli u sklenky vína. Jak ale docílit toho, abychom i po celém dni v práci vypadaly večer svěže? Máme pro vás jednoduché tipy, s kterými to půjde hravě!

Hodiny koukání na obrazovku počítače, klimatizace a spousta práce nám ubírají na kráse! Stačí si osvojit jednoduché tipy a z práce můžete vyrazit rovnou do společnosti.

Ráno

Před spaním si vyhraďte 10 minut a naneste na obličej hydratační masku, díky které bude vaše pleť mnohem svěžejší a pružnější. Ráno, než nanesete make-up, odstraňte z pleti odumřelé buňky pomocí peelingu. Vaše pokožka se pak nebude loupat a líčení vydrží mnohem déle. Navíc bude na pohled i na dotek příjemně hladká.

Čistící peelingový gel s vyhlazujícími mikročástečkami, Krasa.cz, Vichy, 319 Kč
Autor: archiv firem
Rty lehce přetřete světlým korektorem nebo přepudrujte, až potom nanášejte oblíbený lesk či rtěnku. Zbytek líčení dodělejte tak, jak jste zvyklá.

Povinná výbava

Po celém dni v práci žádná z nás nevypadá jako z titulní stránky prestižního časopisu. Existuje ovšem základní výbava, která vám pomůže obnovit svěží look. 

Termální voda, La Roche-Posay, 72 Kč.
Autor: archiv firem
Mějte s sebou vždy hydratační krém, který poskytne vzpruhu vaši vysušené pokožce. K tomuto účelu vám postačí praktické balení, které se vejde úplně všude. Dalším skvělým pomocníkem pro udržení perfektního vzhledu je termální voda. V klimatizovaných kanceláří totiž pleť ztrácí vláhu a může vás i pálit. "Termálka" vaši pleť zklidní a osvěží.

Dopoledne

Nekonečné "zírání" na monitor si vybírá svou daň - oteklé a zarudlé oči. Udělejte si během dne párkrát čas na rychlou minimasáž. Krouživými pohyby masírujte okolí nosu a očí. Tím rozproudíte krevní oběh, vaše pleť dostane zdravou barvu a vaše oči se vrátí do původního stavu.

...
Autor: Shutterstock

Během dopoledne dodržujte pitný režim, díky tomu bude vaše pokožka dokonale hydratovaná a vy se budete cítit svěže.

Odpoledne

V odpoledních hodinách ještě minimálně jednou zopakujte minimasáž. Také si udělejte čas na zdravou svačinku plnou vitamínů, která vám dodá energii. Teď už "jen" stačí vydržet do konce pracovní doby a hurá do společnosti!