Úterý 19. března 2024
Svátek slaví Josef, zítra Světlana
Oblačno 8°C

Nejoblíbenější účes na světě má Anne Hathaway! Sesadila z trůnu stálici Aniston!

31. října 2013 | 13:30

Několik let chodily ženy do kadeřnictví s fotografii herečky Jennifer Aniston a toužily po stejném účesu jako má ona. Teď je tomu jinak. Trend dlouhých blond vlasů vystřídal střapatý účes "na kluka". Ženy po celém světě si teď nejvíce přejí ostříhat podle Anne Hathaway!

Podle pravidelných průzkumů kadeřnických asociací byla herečka Jennifer Aniston několik let nejčastější předlohou kadeřnic a kadeřníků po celém světě. Tuhle mánii odstartoval seriál Přátelé, ve kterém si Jenn střihla roli oblíbené Rachel.

Diváci si bláznivou a roztomilou Rachel natolik zamilovali, že se během pár dnů stala jejich vzorem, idolem a modlou. Od roku 1994 se tedy Jennifer držela každoročně na prvním místě ve všech kadeřnických průzkumech zabývajících se oblíbeností účesů.

Anne Hathaway
Autor: profimedia.cz

Teď je tomu konec! Novým idolem se stala oscarová herečka Anne Hathaway. Poslední průzkum totiž zjistil, že ženy teď nejvíce prahnou po nadčasovém a rozverném sestřihu této talentované herečky.

Anne byla dříve také majitelkou dlouhé hřívy, ale kvůli roli ve filmu Bídníci se musela s vlasy rozloučit. Později zjistila, že v sestřihu "na kluka" se cítí skvěle a rozhodla se pro změnu image na dobu neurčitou.

Podle, které z hereček byste se raději nechala ostříhat a učesat?
58%
42%
Děkujeme za Váš hlas!
449 hlasů
325 hlasů