Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Zpověď padesátnice: Klinika estetické medicíny Mediestetik mi změnila život.

 Thermage.
16. května 2013 | 15:41
Prezentace klienta |

Tohle zažila nejspíš každá žena po čtyřicítce, děti jsou pryč z domova, nejste už neustále v jednom kole a najednou zjistíte, že si s manželem nemáte co říct. Někdejší láska je pryč a už vás nespojuje ani péče o děti.

Jednoho dne pak pohlédnete do zrcadla a zjistíte, že ta mladá atraktivní dívka se všemi starostmi se změnila v ženu, která zapadá do městské šedi středního věku.

Omlazující procedury

Jmenuji se Jana, je mi 50 let. S manželem jsme svoji již 25 let. Celý život jsem se těšila na dobu, kdy děti budou soběstačné a já s manželem konečně začneme žít. Děti vylétly z hnízda, založily vlastní rodiny a manžel, který se věnuje pouze svému podnikání, vám sebevědomí nedodává, jelikož dokáže jen zkritizovat vaši postavu a ohlédne se rád za každou mladou sukní.

Člověk si často ani neuvědomí, že jeho pleť není už tak zářivá, pevná a pružná jako bývala dříve. Při pohledu do zrcadla si začnete všímat vrásek ve vaší tváři a i ženská postava nabývá po dětech jiných tvarů, nežli měla kdysi. Nakonec jsem se rozhodla pro omlazující procedury. Plastické operace mě ale nikdy nelákaly.

A tak jsem s pomocí kamarádky zapátrala po jiném řešení. Výsledkem byl objev nejnovějších neinvazivních metod rejuvenace, které nevyžadují chirurgický zákrok.

Kombinace procedury Thermage a výplňových materiálů. Foto před a po půl roce.
Autor: Mediestetik

Nejvíce mne zaujala klinika estetické medicíny Mediestetik v centru Prahy. Překvapením byl velice individuální přístup. Jelikož jsem z nervozity přišla o něco dříve, shlédla jsem zde běžící video, které mne doslova nadchlo.

Z mnoha procedur jsem si v hlavě začala vybírat, co by bylo pro mne nejlepší. Velkým překvapením byl přístup lékařky, konečně jsem neměla pocit, že se na mne někdo dívá povýšeně, ale jedná se mnou jako s rovnocenným partnerem. V našem rozhovoru jsem paní doktorce popsala své problémy.

Prvním problémem byla povadlá a stárnoucí pleť v obličeji. Jak jsem se dozvěděla, klinika estetické medicíny Mediestetik disponuje unikátním přístrojem Thermage, který pracuje na bázi hloubkového radioliftingu, díky kterému roste v pokožce nový kolagen, což způsobuje její vypnutí a především přirozený vzhled na rozdíl od výsledků při chirurgickém zákroku.

Klinika estetické medicíny Mediestetik odstraní i hlubší vrásky

Také jsem se dozvěděla, že případné hlubší vrásky klinika estetické medicíny Mediestetik řeší metodou tekutého 3D liftingu. Jde o speciální moderní metodu s použitím výplňových materiálů, které se vpraví do problematického místa a vyplní jej. Touto procedurou se navrací původní kontury a rysy obličeje, které ženám opět vrátí jejich sebevědomou tvář.

Poté, co se mi dostalo vyčerpávajících odpovědí na všechny mé zvídavé otázky, mi paní doktorka nabídla, že pokud budu souhlasit, můžeme se do toho pustit ihned. Plna nadšení jsem souhlasila a rozhodla jsem se nejprve podstoupit proceduru Thermage.

Jak jsem se také dozvěděla, efekt je postupný a maximálního výsledku je dosaženo po 6 měsících. Výsledný efekt zastavení stárnutí a omlazení pokožky je následně viditelný po dobu 5 let, což je z mého pohledu naprostá fantazie. Nakonec jsem se rozhodla podstoupit i již zmíněný 3D lifting, neboli tzv. modelaci obličeje.

Velmi mě překvapilo, že ihned po těchto ošetřeních jsem začala pociťovat, jak se má pleť opět začíná vypínat a kontury obličeje získávají svůj ztracený tvar. Doma můj manžel okamžitě poznal, že je na mě něco nového, což mě velice potěšilo.

Dnes, po nějakém čase, jsem sama se sebou opět spokojená, má pleť je zase krásná, svěží, pružná a nevzhledné tukové polštářky jsou minulostí. Manžel po mne začal znovu toužit a pociťuji v našem vztahu opět jiskru a náboj.

 Klinika estetické medicíny Mediestetik se pro mne stala symbolem a zárukou kvality služeb, vysokého standardu v příjemném prostředí a odbornosti personálu. Zjistila jsem, že existuje mnoho možností, jak si zachovat i ve středním věku stále mladistvý vzhled, a to bez jakéhokoliv chirurgického zákroku.

Nebojte se udělat změnu! Pokud vás můj příběh zaujal, koukněte na www.mediest.cz, kde naleznete další informace a služby, které klinika estetické medicíny nabízí. Nebojte se ani vy udělat změnu!