Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 9°C

Odhalila jsem tajemství krásy!

11. února 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Každá z nás touží vymanit se z moci času – abychom i po letech zůstaly krásné, přitažlivé a byl stále předmětem obdivu okolí. Věda zná již celou řadu faktorů, které mají vliv na rychlost stárnutí, a tak metody a technologie zabraňující nechtěnému hlodání času se neustále vyvíjejí, obohacují a zdokonalují.

S přibývajícími lety obličejové tkáně ztrácejí svoji pružnost a vlivem přirozeného působení zemské přitažlivosti dochází k jejímu poklesu…Na co asi myslí každá osoba ženského pohlaví už od raného věku? Samozřejmě na svou krásu a neodolatelný vzhled. A na co myslí tatáž osoba, když dosáhne věkové hranice 30 let? Samozřejmě, že na uchování krásy, na prodloužení mládí…Každá žena ve věku 35-40 let, v plném rozkvětu sil, u sebe začíná pozorovat zrádné vrásky, které už nejde nelze odstranit ani drahými maskami a krémy. Nezbývá, než uvažovat o radikálnějších metodách prodloužení mládí. Už slyším názory četných oponentů: příroda se nedá ošálit, je nutné stárnout důstojně, protože náš věk, to je naše moudrost a bohatství! Ale nechápu proč má to naše bohatství vypadat tak „pomačkaně?“ Navíc v době našeho změněného životního tempa a úrovně, když je soběstačná žena po čtyřicítce ještě plná energie a na své roky se ještě zdaleka necítí. Naopak! Její život teprve začíná a všechno má ještě před sebou!

Autor: Mediestetik

Motivace udržet si mládí je tedy jasná. Zbývá jen dořešit, jakým způsobem dosáhnout cíle. K tomu účelu dnes slouží množství metod. Hloubkovým peelingem počínaje a plastickými operacemi konče. Pracující žena si, ale nemůže dovolit „vysadit“ na měsíc nebo déle a věnovat se rehabilitaci po radikálním zákroku. Je proto třeba najít něco, co by umožnilo dosáhnout efektu plastické operace, ale nebránilo proto co nejrychleji se zapojit do aktivního života. Právě taková metoda byla vynalezena. Díky Bohu, že metoda nestojí na místě! Jedná se o neinvazivní facelift Thermage, který se provádí přístrojem ThermaColl CPT.

Abych o této metodě a mnoha dalších možnostech zjistila veškeré informace, navštívila jsem pražskou kliniku estetické medicíny Mediestetik. Byla jsem příjemně překvapena, když jsem tam potkala paní Vendulu Svobodovou, zakladatelku a patronku nadace Kapka naděje. Paní Vendula se zde právě připravovala na proceduru Thermage, a tak jsem měla možnost ji vidět před a po proceduře. Po dvouhodinové proceduře byl na jejím obličeji jasně patrný liftingový efekt – pokožka byla pevnější, hladší a mladistvější. Vedoucí lékařka kliniky MUDr. Iva Špaňárová nám vysvětlila, že účinek dosažený touto procedurová trvanlivost až 5 let! Tyto možnosti jsou výsledkem nejnovějšího výzkumu amerických vědců. Procedura je bezbolestná, časové nenáročná a pohodlná, a taky proto v Americe velmi oblíbená.

Autor: Mediestetik


Zeptala jsem se pí. Svobodové na její zkušenosti s klinikou Mediestetik a řekla mi tohle: 

„ V lékařích jsem okamžitě rozpoznala zkušené kvalifikované odborníky a nemýlila jsem se. Klinika Mediestetik získala moji důvěru od prvního okamžiku. Jedná se totiž o mezinárodní kliniku, která úspěšně funguje na kosmetologickém a stomatologickém trhu již 10 let. Má zastoupení v mnoha zemích světa a sídlí v centru Prahy. Nabízí služby mezi které patří neinvazivní lifting, originální kryolipolýza,  odstraňování strií, jizev, laserové omlazování pokožky, trvalé laserové epilace, aplikace Botoxu, výplňových materiálů a mnoho dalších... Já osobně jsem návštěvou Mediestetik objevila tajemství úžasného vzhledu, mládí, krásy a zdraví.