Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak na tuk? Chladem!

2. července 2013 | 00:00
Prezentace klienta |

Vzhled je dnes důležitější než kdy dříve. Stává se totiž synonymem úspěchu. Často ovšem nepomáhá ani to, že se zdravě stravujete a že denně cvičíte, protože nadbytečného tuku v určitých partiích se zkrátka není možné zbavit. Dáno je to životním stylem společnosti, dědičností v rodině a dalšími jen těžko ovlivnitelnými faktory. Je jen na Vás, zda rezignujete nebo se rozhodnete pro plastickou operaci. Optimální není ani jedno. Díky klinice estetické medicíny Mediestetik máte proto ještě třetí možnost, jak se nadbytečného tuku zbavit, a to zcela bez stresů a bez skalpelu za pomoci ZELTIQ CoolSculpting.

Jedná se o fantastický přístroj certifikovaný Federálním úřadem pro kontrolu léčiv v USA, který představuje doposud nejúčinnější neinvazivní metodu odbourávání podkožního tuku, tzv. kryolipolýzu. K redukci tukových buněk při této technice dochází jejich kontrolovaným zmrazováním. Bez chirurgického zákroku, drastických diet nebo vyčerpávajícího cvičení je tak možné zcela se zbavit tukových polštářků v oblasti břicha, boků i stehen.

Autor: Mediestetik

Právě na stehna je navíc zaměřená novinka, již klinika Mediestetik od června nabízí – speciální hlavice určená pro tuto partii, která ještě zlepšuje už tak úžasnou službu – a to navíc s 20% slevou!

Kryolipolýza ZELTIQ je nechirurgická, bezbolestná a nenarušuje se při ní celistvost pokožky. V žádném případě nehrozí ani poškození měkkých tkání. Přístroj cíleně mrazí pouze tukové buňky, ty pozvolna odumírají a jsou přirozeně odplaveny z těla lymfatickým systémem. Velikou výhodou metody je také nulová doba rekonvalescence a žádná omezení ani bezprostředně po terapii.

Autor: Mediestetik

Už po první proceduře zjistíte, že se tukové polštářky zmenšily o 20 až 50 % - a to není ještě ani zdaleka konec – efekt totiž v průběhu několika měsíců ještě narůstá. Výsledky jsou proto srovnatelné s chirurgickou liposukcí.

Procedura je vhodná pro všechny, kteří se chtějí zbavit viditelných tukových polštářků, následků těhotenství či nepěkných tvarů. Pozitivní výsledky byly prokázány několika klinickými studiemi a mnoha spokojenými pacienty. Lákavá je také cena ošetření, která je o poznání nižší než cena za klasické liposukce.

Autor: Mediestetik

Omládněte! Jen za 60 minut

Každá žena chce zůstat krásná navždy. Chce se vymanit z moci času a zůstat přitažlivá a obdivovaná. Věda už stárnutí dokonale popsala: s přibývajícími lety pokožka ztrácí svou pružnost a působením gravitace dochází k poklesu tkání. A každá žena po třicítce jeho sílu začíná pozorovat vrásku po vrásce. Když už nedokonalosti nelze odstranit drahými maskami a krémy, přicházejí na řadu myšlenky o radikálnějších metodách prodloužení mládí.

Oponenti mohou namítnout, že příroda se nedá ošálit a že stáří znamená moudrost a důstojnost. Proč by ale moudrost nemohla být atraktivní? Trendy se přeci od dob našich babiček razantně změnily a sebevědomá žena po čtyřicítce toho má ještě spoustu před sebou!

Udržet si mládí lze mnoha způsoby od hloubkových peelingů až po plastické operace. Vytížená žena si ale často nemůže dovolit obětovat měsíc nebo déle na dokonalé sebezkrášlení a s tím spjatou rekonvalescenci. Je proto nutné nabídnout jí jiné řešení. Metodu, která by umožňovala dosáhnout efektu plastické operace bez nutnosti polehávat měsíc s obvazem na obličeji. Pražská klinika Mediestetik jako jedna z mála pracovišť v Evropě takové řešení nabízí – jedná se o neinvazivní lifting Thermage a provádí se přístrojem ThermaColl CPT. Jednou ze spokojených návštěvnic kliniky je například i zakladatelka Kapky naděje, paní Vendula Svobodová.

Autor: Mediestetik

Už po jediném ošetření je na obličeji patrný liftingový efekt – pokožka je pevnější, hladší a mladistvější. Podle nejnovějšího výzkumu amerických vědců i podle vedoucí lékařky kliniky MUDr. Ivy Špaňárové má účinek této procedury trvanlivost až pět let! Thermage je bezbolestná, časově nenáročná a pohodlná – a tudíž ve vytížených Spojených státech zvyklých na pohodlí velmi oblíbená.

Pozitivní zkušenosti s klinikou Mediestetik, která se úspěšně pohybuje na mezinárodním kosmetologickém a stomatologickém trhu už deset let, šíří mnoho spokojených klientů. Mezi služby, které klinika nabízí ve svém sídle v centru Prahy, patří neinvazivní lifting, kryolipolýza, odstraňování strií a jizev, laserové omlazování pokožky, trvalé laserové epilace, aplikace botoxu a výplňových materiálů a mnoho dalších.

Pokud přemýšlíte o některém z nabízených zákroků, ale nejste si jistí a máte otázky, neváhejte kliniku kontaktovat. Naši odborníci jsou vždy k dispozici a při nezávazné konzultaci Vám rádi zodpovědí jakékoliv dotazy a vysvětlí všechny nejasnosti. Nyní můžete navíc využít akce „Šťastné týdny na klinice Mediestetik“, při níž v každém týdnu získáte 5% slevu. Například kryolipolýzu tak můžete podstoupit s fantastickou slevou 25 %! Veškeré další informace a kontakty najdete na adrese www.mediest.cz.

Autor: Mediestetik