Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Nová a IN: zimní kolekce módní značky Desigual!

7. listopadu 2012 | 08:00
Prezentace klienta |

Stylová španělská módní značka Desigual uvedla na trh novou kolekci. Zahřejte se a přitom nezapomeňte na pestré barvy a vzory! I zima může být luxusní!

Módní řetězec Desigual bourá statistiky prodejů a nachází čím dál víc příznivců. A protože Desigual a jeho kabáty, kabelky, peněženky, boty či trička jsou velmi oblíbené, na www.italiedoskrine.cz najdete vždy aktuální kolekci i výprodeje. Kupujte značku Desigual. Na www.italiedoskrine.cz najdete momentálně aktuální, zimní kolekci!

Od roku 2002 dosahuje Desigual dramatických nárůstů prodejů v řádech desítek procent! Kupte si svůj kousek na www.italiedoskrine.cz! Nebo potěšte svoje blízké a přátele.

Sháníte už pomalu dárky na Vánoce? V tom případě je nová, zimní kolekce značky Desigual tím pravým, co byste měli pořídit. Peněženky, kabelky, kabáty, svetry, trička... To vše a mnohem více najdete, když kliknete na www.italiedoskrine.cz!

NAKUPUJTE ZIMNÍ KOLEKCI DESIGUAL NA WWW.ITALIEDOSKRINE.CZ

Nové modely Desigual pro letošní zimu - luxusní originální kabátky, svetry, šaty, sukně...
Autor: Italiedoskrine.cz

Desigual vyniká svou odvážností, barevností, hravostí a snad i okázalostí. Tam, kde se jiné značky drží zpátky, Desigual šlápne do pedálů a vyrukuje s kabelkou, tričkem, šaty, peněženkou či botami, které vám zaručeně zvednou náladu! 

A proč nakupovat zrovna na www.italiedoskrine.cz?

- Aktuální módní trendy

- Poštovné nad 1500 Kč zdarma!

- 100% originalita a spolehlivost

- Přesvědčte se sami na www.italiedioskrine.cz!