Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Ženy utratí za kosmetickou přípravu víc peněz, než za samotnou dovolenou!

Příprava na dovolenou nás stojí spoustu peněz
19. července 2012 | 14:42

Když jedeme na dovolenou, chceme vypadat skvěle. Moře, vzduch, pohledy přítomných mužů. Bohužel to ale často způsobí to, že se nám dovolená trochu prodraží.


Zamyslely jste se nad tím někdy? Kolik peněz utratíte, abyste vypadala skvěle jak u bazénu, tak na pláži u moře? Na základě několika dotázaných žen se zjistilo, že zkrášlující procedury před dovolenou.

Vyčerpávající přípravy
Samo opalovací mléka, perfektní manikúra, pedikúra, brazilské depilace, vytrhávání obočí, nákup sexy plavek, plážových tunik a tašek. To je top prázdninový list věcí, které musí většina žen před dovolenou stihnout!

manikúra
Autor: Profimedia.cz

Levná dovolená se prodraží

Řada psychologů říká: „Vypadat perfektně je pro spoustu žen důležitější, než koupě dobře padnoucích bikin!“ Zároveň je zvláštní, že hledáme co nejlevnější dovolenou. Nejčastěji kupujeme tzv. last minute, tedy dovolené, které vyjdou na co nejméně peněz. Ovšem samotná příprava na letní pobyt, může stát kolikrát i půlku ceny celé dovolené!

Co děláme těsně před odjezdem?
Doslova na poslední chvíli naopak vyřizujeme věci, které jsou daleko důležitější, než perfektně vydrilovaná třísla. Věci jako cestovní pojištění, nebo zjistíme, že máme zřejmě už pár měsíců propadlý pas…

kosmetika
Autor: Profimedia.cz

Autor: ema