Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Koenzym Q10 – žlutý zázrak pro pleť 30+

9. ledna 2012 | 08:00
Prezentace klienta |

Televize i časopisy na vás stále chrlí pojem KOENZYM Q10. Co ale tento termín znamená a co od něj čekat? Málokdo ví, na jakém principu funguje. Koenzym Q10 je velmi zajímavá látka a jedna z mála, kde je její obsah v přípravku rozpoznatelný na první pohled. A jak? Čtěte dále.

Koenzym Q10 je látka, která funguje jako katalyzátor pro lepší využití energie v buňce. Bez této látky by správně nemohli fungovat enzymy v našem těle, které zajišťují výrobu energie.  Koenzym Q1O aktivuje nejen dělení zárodečných buněk, ale také zlepšuje detoxikaci organismu. Nejvíce koenzymu Q10 má člověk v období puberty. Věkem klesá jeho obsah v těle i v pokožce, změny začínají ale už po 30. roce. V tomto věku je vhodné začít látku doplňovat.  Lehce poznáme, pokud v těle chybí, pleť je unavená a bez lesku. Přípravky s koenzymem Q10 výrazně podporují elasticitu pleti a působí proti vzniku vrásek.

Zajímavost – poznáte, zda-li výrobce šetřil

Koenzym Q10 je žlutooranžová látka, proto se nelekejte žlutého zabarvení přípravků s koenzymem Q10, není to chyba, ale naopak důkaz jeho přítomnosti.

RYOR
Autor: RYOR

TIP

Vyzkoušejte kosmetickou řadu koenzym Q10 od české přírodní kosmetiky RYOR. Už od prvního pohledu podle žlutého zabarvení přípravku poznáte, že s aktivní látkou nešetří. Řada obsahuje lehký denní krém s UV filtry, který je vhodný i do mrazu, noční krém s obsahem vitaminu E, speciální oční krém, který je vhodný pro denní i noční péči a nechybí ani jemné tělové mléko s obsahem jojobového oleje a výživná maska s koenzymem Q10 s klíčkovým olejem. Všechny produkty jsou dermatologicky testovány a pozor - patří mezi nejprodávanější produkty RYOR.

Produkty najdete na www.ryor.cz nebo na www.eshop.ryor.cz