Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Nejlepší volba pro vánoční dárek: Přírodní kosmetika Ryor

Levandulový balíček tělový krém a sprchový gel již za 178 Kč
8. listopadu 2011 | 00:00

Přírodní kosmetika je vhodným dárkem nejen pro majitele citlivé pleti, ale i pro všechny ostatní, kterým záleží na zdravém vzhledu pokožky. Kosmetika Ryor nabízí mnoho druhů krémů na obličej i tělo. Kelímky a flakonky plné přírodních ingrediencí hýčkají vaše tělo a jsou vhodným dárkem pod stromeček pro vaše blízké.

Lámete si hlavu nad výběrem dárku pro svou manželku, maminku, babičku nebo dceru? Přírodní kosmetika Ryor je ideálním dárkem. Kromě tělové a vlasové kosmetiky, nabízí Ryor i řadu byliných čajů a doplňků stravy. Nejideálněji zvoleným výrobkem před Vánoci jsou oblíbená dárková balení krémů po několika kusech a v celých setech za zvýhodněné ceny.

Kromě nabídky krémů pro majitele smíšené a citlivé pleti, se vyrábí i řada pro mladé, které trápí akné. Nebo naopak speciální vyživovací řada proti vráskám nebo celulitidě a striím. Na stránkách přírodní kosmetické firmy ryor.cz si vybere opravdu každý. Pokud chcete, můžete dárek objednat z pohodlí vašeho domova přes tzv. e-shop na stránkách ryor.ibyznys.cz

Levandulový balíček tělový krém a sprchový gel již za 178 Kč
Autor: Ryor.cz

Sprchový gel s levandulí

Jemný, pěnivý mycí gel, který lze použít na očistu celého těla včetně intimních partií. Levandule umožňuje pokožce dosáhnout příjemného pocitu zklidnění, kyselina mléčná vytváří optimální pH přípravku. Sprchový gel neobsahuje mýdlo a je vhodný pro pravidelnou hygienu.

Balení: tuba 200ml

Tělové mléko s levandulí

Polomastné tělové mléko s obsahem levandulové silice, vitaminu E, makadamového a olivového oleje. Je ideální na denní aplikaci pro citlivou pokožku celého těla, která potřebuje nejen zregenerovat, vyživit, ale i zklidnit.

Balení. Flakon 300ml

Cena: 178 Kč

Komerční prezentace

Autor: fuk