Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Je opravdu kaviárová kosmetika takový zázrak?

30. listopadu 2011 | 00:00

Ve světě je kaviárová kosmetika skutečně vnímána jako jedna z nejluxusnějších, ale i s nejvyšším obsahem aktivních látek. Zákaznice jsou také ochotny utratit za tento typ kosmetiky tisícové částky. Odedávna je kaviár symbolem luxusu především v kulinářství, nově i v kosmetice. Proč?

Kaviár jako mateřské mléko ryb

Celých 21 dní před vykulením - odborný výraz pro vylíhnutí - se plůdek jesetera či lososa kaviárem živí. Musí tedy obsahovat velmi mnoho výživných látek. Kaviár je tedy 100% přírodní, komplexně působící látka, která dokáže v kosmetice mnohonásobně převýšit účinky ostatních běžně využívaných látek. Nemusíte se bát, že by jeseter nějak trpěl. Ryby mají jiný typ rozmnožování, vypustí kaviár přímo do vody, část se použije na další množení a ze zbytku, který je mechanicky poškozen a není možné ho dále využít, se vyrábí kaviárový extrakt.

Je kaviár v kosmetice opravdu takový zázrak?

Kaviár dokáže předat pleti maximum ze svého bohatství. Je doslova nabitý vitamíny, aminokyselinami, proteiny. Aminokyseliny odpovídají za správný vývoj kožních buněk a hydrataci pokožky. Minerály, jako jsou sodík, draslík, fosfor, hořčík a vápník, mají zpevňující účinek. Mastné kyseliny obsažené v kaviáru ovlivňují minimální ztrátu vody, aby pleť zůstala dlouho svěží a mladá. Významné u kaviáru jsou také vitamíny A a D. Ty jsou hlavním prostředkem na likvidaci vrásek, mají výrazný regenerační účinek a působí proti účinkům volných radikálů.

Firma RYOR připravila na Vánoce limitovanou edici přípravků s kaviárem ve vánočním balení.
Autor: RYOR

Kde kaviárovou kosmetiku pořídit

Kaviárovou kosmetiku můžete kupovat za tisícové částky, anebo se také rozhodnout pro levnější, ale přitom velmi kvalitní variantu. Bývá totiž zvykem, že kaviárové výrobky jsou kvůli jejich exkluzivitě předražovány. U nás můžete sehnat kaviárovou kosmetiku i za ,,normální“ ceny, například od české kosmetické firmy RYOR, která  vyrábí rovnou 5 výrobků s kaviárem

Denní krém s kaviárem, 50ml – 320 Kč

Noční krém s kaviárem, 50ml – 320 Kč

Oční krém s kaviárem, 50ml – 320 Kč

Anti-aging maska s kaviárem, 50 ml -340Kč

Sérum s kaviárem, 30 ml -300Kč

Detaily výrobků najdete zde.

Firma RYOR připravila na Vánoce limitovanou edici přípravků s kaviárem ve vánočním balení.
Autor: RYOR

,,Kaviárový extrakt dovážíme přímo z Francie, jedná se o nejkvalitnější typ kaviáru – z jesetera Beluga“ odpovídá Ing. Eva Štěpánková, zakladatelka firmy RYOR a dodává ,, Když jsme se rozhodovali, jestli kaviárovou kosmetiku vyrábět, důležité pro nás byly dvě zásady, ta první byla, že cena musí být přijatelná pro běžnou českou ženu a druhá, že se nesmí v žádném případě snižovat kvalita kvůli ceně. Obojí se nám podařilo dodržet a víme to i z reakcí našich zákaznic na našich bezplatných kosmetických poradnách“.

Vánoční tip!

Česká přírodní kosmetická firma RYOR připravila na Vánoce limitovanou edici přípravků s kaviárem ve vánočním balení. Cena zůstává přitom stejná jako u přípravků bez balení. S kaviárovou kosmetikou pod vánočním stromečkem určitě uspějete ;-)

Více na www.ryor.cz.

Komerční prezentace