Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Nohy jako satén: Našli jsme nejlepší epilátory za super ceny

19. září 2011 | 00:00

Přestože léto končí a na dveře klepe podzim, byla by chyba rezignovat na péči o tělo. Sukně ještě v babím létě jistě unosíme a navíc nastane sezóna plesů. Proto je třeba dopřát nohám tu správnou péči, aby byly hladké a bez chloupků. Kde sehnat ty správné pomocníky za nejlepší ceny?

V dnešní době si můžeme vybrat z obrovské řady možností, jak zbavit své končetiny i další partie přebytečných chloupků. Trvalejší řešení nabízí epilace elektrickými strojky. Epilátory disponují otáčivým válcem s mnoha malými pinzetkami, které vytrhávají už půlmilimetrové chloupky i s kořínky. Výsledek proto vydrží až několik týdnů. Základní nevýhodou tohoto způsobu je bolestivost.

Podle některých průzkumů je ale možné otupit receptory bolesti tím, že si těsně před procedurou dáte pořádný hrnek silné černé kávy bez cukru i mléka. Navíc se můžete utěšovat, že časem bude líp. Čím déle totiž epilátor používáte, tím slabší chloupky dorůstají a samozřejmě se snižuje i bolest, kterou musíte podstoupit.

Důležitý je také výběr správného pomocníka, který vám v boji za hladkou pokožku bez chloupků bude asistovat. V e-shopu Hobbyman najdete široký výběr epilátorů mnoha značek za skvělé ceny. Přinášíme vám tipy na některé z nich.

Epilátor Philips
Autor: Hobbyman.cz
Epilátor Philips s chladicím nástavcem

První keramický epilátor s ledovým ochlazovačem premium a sonickým
masážním systémem slibuje pohodlnější epilaci a díky ochlazování pokožky také menší bolestivost zákroku. Jeho hypoalergenní kotoučky navíc snižují riziko alergického podráždění pokožky.

Cena: 2999 Kč

Epilátor Rowenta
Autor: Hobbyman.cz
Epilátor Rowenta s funkcí exfoliace

Epilátor je vybaven výklopnou hlavou, která zvládá i exfoliaci, tedy mechanické odstraňování suché kůže a odumřelých buněk. Hlava je omyvatelná a má 24 epilačních pinzet a 24 masážních kuliček. V balení najdete i nástavec pro epilaci citlivých oblastí.

Cena: 1999 Kč

Epilátor Philips
Autor: Hobbyman.cz
Epilátor Philips s dlouhodobým účinkem

Efektivní epilační systém vytahuje chloupky i s kořínky a má mimořádně rychlé nastavení pro tenké chloupky a těžko přístupné oblasti. Účinný kryt nastavuje epilátor do optimální polohy, čímž umožňuje nejúčinnější odstraňování chloupků. Ergonomická rukojeť  je stvořena pro pohodlnou manipulaci a omyvatelná epilační hlava usnadní čištění.

Cena: 1199 Kč

Epilátor Panasonic
Autor: Hobbyman.cz
Epilátor Panasonic za dobrou cenu

Jednoduchá epilační hlava se 32 pinzetkami zachycuje chloupky snadno a rychle. Praktický a cenově výhodný epilátor s jedním rychlostním stupněm má v balení i pouzdro pro uložení epilátoru.

Cena: 795 Kč

Komerční prezentace