Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Vánoční pohádky s novou televizí?

17. října 2011 | 00:00

Nevíte, čím letos potěšit rodinu pod stromečkem? Co třeba vyměnit starou televizi za novou, nejlépe s pořádnou úhlopříčkou? Vánoční pohádky tak dostanou doslova úplně jiný rozměr. Víme, kde je seženete za nejlepší cenu!

Úhlopříčka televize se většinou udává jako vzdálenost mezi protilehlými rohy obrazovky a uvádí se buď v centimetrech nebo v palcích. 1 palec = 2,54 cm. Při volbě vhodné úhlopříčky nové LCD televize je třeba brát v úvahu vzdálenost mezi televizorem a místem, odkud budeme televizní obraz sledovat.

Obecně platí, že pozorovací vzdálenost by se měla rovnat čtyřnásobku velikosti úhlopříčky televize. Neměli bychom se dívat na obraz nahoru, sledovat televizi je lepší rovně nebo mírně dolů - střed obrazu by měl být asi v úrovni očí.

Naše tipy

Televize 46\" Samsung za 23 844 Kč
Autor: Hobbyman.cz
Televize 46" Samsung za 23 844 Kč

Potěšte rodinu třeba špičkovým Full HD LCD televizorem Samsung LE46D570. Televize je nejen energeticky úsporná, alenavíc chrání oči vaše i vašich dětí.  Disponuje integrovaným světelným senzorem, pomocí něhož měří intenzitu světla v místnosti a na jeho základě automaticky kalibruje jas obrazovky - v jasném prostředí je jas automaticky zvýšen, zatímco při sledování po tmě naopak snížen.

Televize 42\" Panasonic za 12 011 Kč
Autor: Hobbyman.cz
Televize 42" Panasonic za 12 011 Kč

Ježíškovi můžete napsat také o FULL HD televizi VIERA PANASONIC se špičkovou kvalitou obrazu a pokročilými síťovými funkcemi. S novou modelovou řadou televizorů VIERA, Panasonic zaručuje vynikající prezentaci pohybu a realistický zážitek při sledování vašich oblíbených pořadů a fimů. Užijte si akční filmy, sportovní události a pohádky, jako byste byli jejich součístí.

Televize 42\" LG za 12 449,-Kč
Autor: Hobbyman.cz
Televize 42" LG za 12 449 Kč

Pod stromečkem a poté v obýváku se bude vyjímat i kvalitní Full HD televizor s velmi rychlou odezvou a prostorovým zvukem. Integrovaný digitální tuner DVB-T, kompatibilita s nejnovějšími přístroji přes HDMI rozhraní, snížená provozní spotřeba, to jsou jen některé vlastnosti, které zaručí naprostou spokojenost s novým elektronickým členem domácnosti. Televizor navíc snadno připojíte k PC či herní konzoly.

Všechny tyto, ale i mnohé další televize najdete za ty nejlepší ceny na e-shopu Hobbyman.cz

Autor: zuf