Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno, déšť 14°C

Hvězdná inspirace: 5 účesů, které nevyjdou z módy

23. května 2011 | 11:26

Účesy přicházejí a odcházejí, stejně jako jiné módní trendy. Pokud nechcete s každou začínající sezónou běžet ke kadeřníkovi, vsaďte na nadčasovost. Dělají to i slavné krásky.

Máte už léta na hlavě ten samý sestřih a nevíte, co s ním? Možná není radikální změna vůbec třeba. Zkuste se inspirovat známými kráskami, jak jej poupravit. Účesy, které obměnění jen drobný zásah, nemají šanci nikdy vyjít z módy.

Pokud nejste úplně na krátko, rovné vlasy všech délek, či sestříhané vrstvy, jsou dobrým základem pro další variace. Představujeme pětici těch nejoblíbenějších účesů, které vždy okouzlí.

1. Dlouhé lehké vlny:

Dlouhé vlasy mohou vypadat nudně, ale stačí je lehce rozvlnit a hned dostanou sexy nádech. Proto také tento ležérní účes volí většina slavných žen pro červený koberec.

Inspirace: Jennifer Aniston, Angelina Jolie, Sarah Jessica Parker

Jennifer Aniston
Autor: ČTK
Angelina Jolie
Autor: profimedia.cz
Sarah Jessica Parker
Autor: Archív


2. Mikádo:

Pro tento účes je třeba mít rovné vlasy. Efekt je ale zaručený. Ať už zvolíte mikádo s ofinou, či vlasy zastřižené ve stejné délce. Sahat může od brady až po ramena, záleží, co vám víc sluší a vyhovuje

Inspirace: Katie Holmes, Gwyneth Paltrow, Jennifer Hudson

593563:gallery:true:true

Gwyneth Paltrow
Autor: AFP
Jennifer Hudson
Autor: ČTK

3.  Vyčesané vlasy:

Dlouhé nebo středně dlouhé vlasy vyčesáním získají eleganci v každém věku. Mohou ale působit i neformálně a rozverně, záleží na konečné úpravě. Stačí nechat spuštěné pramínky kolem tváře a přidat nějakou exotickou ozdobu. Především jde ale o sázku na jistotu pro formální společenské akce.

Inspirace: Jessica Alba, Drew Barrymore, Natalie Portman

Jessica Alba
Autor: SITA
Drew Barrymore
Autor: Isifa.com
Natalie Portman
Autor: archív

4. Dlouhé kudrny:

Dlouhým i polodlouhým vlasům svědčí občasné zpestření loknami. Najdete je na módních přehlídkách každé sezóny. Bez kulmy, či natáček se neobejde ani řada celebrit a svým vlnobitím uchvacují hlavně na večírcích.

Inspirace: Beyoncé Knowles, Kate Hudson, Julia Roberts

Beyoncé Knowles
Autor: ČTK
Kate Hudson
Autor: Internet
Julia Roberts
Autor: ČTK

5. Jednoduchý culík:

Nejlepší cesta jak zkrotit vlasy do elegantního účesu je sčesat je a sepnout. Své dlouhé lokny často svazuje většina slavných krásek, a člověk by neřekl, že jde mnohdy o výtvor vyhlášeného vizážisty. Účel je, aby výtvor vypadal lehce, nenuceně, přitom perfektně. Ať už vyčesaný nahoru, nebo sepnutý pod zátylkem, culík má mnoho variací, které nikdy nevyjdou z módy.

Inspirace: Heidi Klum, Sarah Jessica Parker, Jennifer Lopez

Heidi Klum
Autor: ČTK
Sarah Jessica Parker
Autor: AP
699159:gallery:true:true

Autor: bak