Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 14°C

Nejhorší účesy: I celebrity mají své dny...

25. dubna 2011 | 05:37

FOTOGALERIE: Jeden by si myslel, že když mají peníze a prostředky, budou stále vypadat úžasně či se o to alespoň snažit. Jenže ani celebrity nemohou být stále perfektní. Jejich účesy jsou někdy skutečná katastrofa.

I celebrity mají své dny. Někdy se prostě nedaří. Jednou je to špatný make-up, jindy skoro podvrtnutý kotník kvůli příliš vysokým podpatkům. A někdy je kámen úrazu v účesu.

Když je alespoň poznat, že se hvězdy snažily vypadat dobře, akorát jim to nevyšlo, nemůžeme se na ně zlobit. Jenže někdy je poznat, že o vlasy nedbají a rozcuchané či s poničenými vlasy vyšly na ulici schválně.

Plešatá Campbell, strašidlo Love

Například zpěvačka Britney Spears je expertka v chození na veřejnost v naprosto příšerném drdolu. A vrchol je, když bez problémů odhalí, že má nastavené vlasy. S plešatěním má problém i modelka Naomi Campbell. Loni v létě jí vítr vletěl do kštice a odhalil, že čokoládové krásce padají vlasy ostošest, už jí vykukuje holá lebka! Za chvíli bude asi potřebovat paruku.

Vdova po Curtu Kobainovi svým zjevem už asi nikoho nepřekvapí. Vždy vypadá jako strašidlo. A její vlasy jsou jen změť blonďatých, umaštěných, špatně nabarvených pramenů. Zpěvačka Amy Winehouse si pro změnu vlasy ničí dobrovolně. Tupíruje si obří drdol snad denně. A modela Katie Price si zase neumí nabarvit hlavu. Při běhu v parku její vyčesaný culík jasně ukázal linii tmavé barvy kolem čela. A hvězd, které se na ulici objevily v příšerných účesech, je daleko více. Dámy, dámy, měly byste se polepšit!

Autor: mivr