Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Slavné krásky a akné? Taky je trápí!

7. května 2011 | 05:45

Více než 80 % žen se alespoň jednou za život trápí s pupínky na tváři. Ani celebrity nejsou výjimkou. Tady je důkaz!

Za nečistou pleť prý může konzumace čokolády, mastných jídel či ostrého koření. Také se viní špatné krémy, nebo silný make-up. Nikdo ale jejich negativní zásluhu zatím stoprocentně neprokázal. Podle lékařů může nepříjemnou hnisavou vyrážku vyvolat kdykoliv a cokoliv. Často jsou ale příčinou hormonální změny. Proto se u žen akné více vyskytuje v době menstruace, či v těhotenství.

Tím pádem se této vadě na kráse nevyhnou ani jindy dokonalé hvězdy, které září s bezchybnou pletí na červeném koberci. Ovšem v soukromí, bez profesionálního make-upu, mnohé až tak oslnivé nejsou.

Pupínky jen bují

Porovnejte oficiální záběry hvězd s těmi neplánovanými. Kdo ze známých krásek zažívá krušné chvíle, když se nečekaně objeví objektiv fotoaparátu?

1. Ani nejlepší korektor toto momentálně nezaretušuje. Chudinka Cameron Diaz a tentokrát opravdu „zoufalá manželka“ Teri Hatcher.

889879:gallery:true:true

2. Tyhle dvě vypadají vždy dokonale, tedy skoro vždy. Tady je důkaz, že ani herečky Katie Holmes a Eva Longoria nemají svou vizáž každý den úplně vychytanou.

3. Takové struhadlo na tváři rozhodně ve filmu neuvidíte. Herečka Selma Blair ví, proč svou identitu někdy maskuje tmavými brýlemi.

4. „Bez make upu na ulici nelez!“ Kolikrát si to už Britney Spears nebo Debra Messing slíbily?

5. Tohle nezvládl ani původně dokonalý make up. I když pupínky na líčku nemohou modelku Kate Moss rozhodně odradit od večerní párty. Hvězda seriálu Chirurgové Katherine Heigl si také před blesky fotoaparátů beďarem pod nosem hlavu neláme.

6. To není konec sexsymbolů, jen důkaz, že i ikony mají své chyby. Herečka Keira Knightly prostě zrovna nezvládla zamaskovat své čelo a známá plasticky prsatá modelka Katie Price alias Jordan také na reklamách vypadá o 100% lépe, než když zrovna vyjde z posilovny.

Autor: bak, mivrk