Středa 24. dubna 2024
Svátek slaví Jiří, zítra Marek
Zataženo, déšť se sněhem 7°C

Uma Thurman: Jak vypadá bez make-upu?

2. července 2009 | 15:30

Hvězda z filmu Kill Bill Uma Thurman (39) není ani mimo kamery žádná ´bárbína´. Při nedávné cestě z Los Angeles ji fotografové zastihli na letišti nenamalovanou. A nutno říct, že jí to sluší i v ´převleku´ za nenápadnou turistku.

Uma, která na konci dubna oslavila 39. narozeniny, je matkou dcery (11) a syna (7), které má s kolegou Ethanem Hawkem. Poznali se při natáčení scifi Gattaca v roce 1997, za rok se konala svatba. Manželství vydrželo pět let. V roce 2003 došlo k rozluce, za rok nato k rozvodu. Důvod? Hawkovy opakované nevěry.

Na nedostatek ctitelů si ale herečka rozhodně stěžovat nemůže. Jako o své múze o ní hovoří například režisér Quentin Tarantino, který jí obsadil do filmu Pulp Fiction a později kvůli jejímu těhotenství i odložil natáčení slavného dvojfilmu Kill Bill. "Roli jsem psal přímo pro ni. Když mi ale pak Uma řekla, že je v tom, naštval jsem se a chtěl ji přeobsadit. Při nejlepší vůli jsem ale si v té roli nikoho jiného nedokázal představit. Takže jsem natáčení zdržel a počkal, až porodí. A udělal jsem dobře," prohlásil Tarantino krátce po premiéře.

V současnosti je Uma zasnoubená s francouzsko-švýcarským finančníkem Arpadem Bussonem. Ten má na krásné ženy nos, před Umou totiž několik let randil se supermodelkou Elle Macpherson.

359902:gallery:true:true

Autor: brum