Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Jak si nalíčit oči krok za krokem

20. února 2009 | 10:45

Pokud chcete oslnit na party či nějakém prima večírku, zvolte kouřové líčení. Je právě velmi trendy! Že nevíte, jak na to? Nevadí, my vás to naučíme.

Tón v tónu
Kouřové líčení nevypadá dobře pouze v šedých a černých tónech. Pokud použijete tmavě fialovou nebo odstíny hnědé, budou působit měkčeji a něžněji. Zelenookým ženám sluší fialové odstíny, modrookým všechny hnědé a zlaté. Hnědé oči vypadají úžasně orámované neutrálními nebo tyrkysovými barvami.

Vašemu kočičímu pohledu žádný muž neodolá!
Autor: Dušan Křístek

Krásné a svůdné oči krok za krokem

1
Nejdříve pomocí měkkého štětce pokryjte horní a dolní víčko jemnou vrstvičku pudru. Zabráníte tak vzniku lesklých míst a výsledek bude působit vyváženěji.

Postup 1
Autor: Dušan Křístek

2
Štětcem naneste na horní víčko a do očního záhybu tmavý oční stín, a to směrem zvenku dovnitř. Stín rozmažte doztracena.

Postup 2
Autor: Dušan Křístek

3
Líčení se bude zdát jemnější, když použijete do vnitřního koutku oka světlejší odstín.

Postup 3
Autor: Dušan Křístek

4
Stejný barevný odstín, jaký jste použila do vnějšího koutku oka, naneste tenkým štětečkem na spodní víčko k řasám a opatrně rozetřete vatovou tyčinkou. Líčení bude vypadat jemně a zamlženě.

Postup 4
Autor: Dušan Křístek

5
Ještě před použitím řasenky řasy důkladně vytočte speciálními kleštičkami směrem nahoru. Získají tak pěkný tvar a opticky se vám zvětší oči.

Postup 5
Autor: Dušan Křístek

6
Naneste na horní a dolní řasy několik vrstviček řasenky. Nejlepšího efektu docílíte s pomocí speciální řasenky pro zvětšení objemu.

Postup 6
Autor: Dušan Křístek

7
Na závěr orámujte vnější koutek oka směrem dovnitř černou kajalovou tužkou.

DOPORUČUJEME

Autor: připravily: bes; mif