Sobota 20. dubna 2024
Svátek slaví Marcela, zítra Alexandra
Oblačno, déšť 8°C

Sladké hýčkání

19. ledna 2009 | 15:16

Dopřejte sobě i svému dítku trochu rozmazlování. Klidně i každodenního. Že nemáte čas? Tak si ho udělejte. Naordinujte si zdravý pohyb, koupel ve dvou, péči o pleť a vlasy...

Uvidíte, že to bude moc fajn, a navíc se pak budete cítit skvěle.

Péče o pleť
Citlivou pokožku čistí nejlépe mandlový olej. Vy sáhněte po jemném pleťovém mléku, dětská pokožka zase potřebuje olejíčky nebo jemnou pěnu.

Péče o pleť
Autor: Dušan Křístek

Pohyb je důležitý!
Proto by s ním co možná nejdříve měli začít i vaši drobečci. A vaší postavě to také prospěje. Pokud si na pomoc vezmete barevné kruhy, bude to ještě větší zábava.

Krém na dobrou noc
Udělejte si z každodenního krémování rituál. Radost z něj budou mít především malé holčičky. Vás tento "obřad" po namáhavém dni příjemně uklidní.

Relaxační den pro mámu i dceru
Autor: Dušan Křístek

Koupel ve dvou
Příliš vody a mýdla citlivou dětskou pokožku vysuší. Když se budete koupat společně, pamatujte na to, že je důležité používat speciální mýdla a přípravky do koupele vhodné i pro nejmenší.

Pěnová masáž

Bojí se váš drobeček mytí hlavy? Když použijete jemný dětský šampon, nebude ho štípat do očí... A vám zase více než ochotně provede masáž hlavy.

Pěnová masáž
Autor: Dušan Křístek

Pijte, pijte, pijte
To je důležité pro mámu i dítě! Ovocný čaj s kousky jablka, kandovaného ovoce nebo s jahodovo-smetanovou příchutí vám bude chutnat oběma.

Pijte, pijte, pijte!
Autor: Dušan Křístek

Péče pro vás i pro ně

Autor: připravila: peťa; mif