Úterý 23. dubna 2024
Svátek slaví Vojtěch, zítra Jiří
Zataženo, déšť 7°C

40 krásek po čtyřicítce: Co dělají jinak, že vypadají tak skvěle?

27. února 2017 | 12:00

Jsou svěží, žádané a zřejmě mají tajný recept na dechberoucí krásu. Tyhle ženy totiž vypadají skvěle, i když už oslavily čtyřicítku, některé dokonce už před pár lety.

Kolik krasavic po čtyřicítce umíte vyjmenovat? Zdaleka to nejsou jen Kate Winslet, Victoria Beckham nebo Salma Hayek, našly jsme jich pro vás rovnou čtyřicet.

Sandra Bullock
Autor: ČTK

Jediné, co prozrazuje jejich věk, je narůstající počet filmů a číslo v občance, jinak byste z jejich tváří ani těl čtyřicítku nehádali. Do jaké míry za to mohou šikovné ruce plastických chirurgů, můžeme jen spekulovat, ale je pravda, že tyhle dámy na sobě tvrdě pracují v posilovnách pod dohledem trenérů a nic neponechají náhodě.

Halle Berry
Autor: profimedia.cz

Některé z krásek připouštějí, že pravidelně docházejí na malé zákroky, jako jsou botox nebo ošetření laserem, ale o své tělo nepečují jen zvnějšku. Velmi pečlivě si vybírají, co si dají k obědu, a večeři někdy vynechají úplně, protože i strava je pro ně velkým tématem a přísný jídelníček je jejich dobrým kamarádem.

 

Rachel Weisz
Autor: Profimedia.cz

Už nemusíme vzhlížet k dvacetiletým slečnám, ale krásné čtyřicátnice, matky, které o sebe pečují, se stávají novými vzory a ikonami stylu. Zapomeňte na to, že byste musela utrácet stovky tisíc, abyste vypadala jako ony. Dokonalé vypnuté tváře bez jediné vrásky už totiž nejsou v módě. I naše hvězdy mají vrásky a nosí je s hrdostí a grácií. Je potřeba o sebe jen trochu dbát a dodržovat zdravou životosprávu.

Autor: kar