Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Pár snů: Emma Stone a Ryan Gosling! Majitelka Oscara pekla pamlsky pro psy!

1. března 2017 | 06:00

Na filmovém plátně tvoří tato dvojice ideální pár. V současnosti excelují ve filmovém trháku La La Land, který sklízí ceny, kde se dá. Komu ale patří srdce Emmy ve skutečném životě? A co dělala předtím, než se stala hereckou hvězdou světového formátu?

Osmadvacetiletá rodilá Američanka je známá svýma kočičíma očima a talentem nosit na hlavě jakoukoli barvu a vždy vypadat nádherně. Nejvíce si oblíbila zrzavou, a i když to vypadá, že se se zrzavými vlasy narodila, její přirozenou barvou je blond. Na zrzavou se poprvé obarvila v roce 2007 kvůli filmu Superbad, kdy na casting přišla jako bruneta, ale režisér si poručil změnu. A že to byl dobrý nápad!

Video se připravuje ...
Děkovná řeč Emmy Stone na Oscarech 2017 • VIDEO: Youtube.com/ABCnews/BPŽ

Poté zazářila ve filmu Panna nebo orel (2010) a od té doby začala její sláva stoupat. Co dělala předtím, než se stala jednou z největších hereckých hvězd současnosti? Přivydělávala si jako pekařka pamlsků pro psy! Ani ve snu by ji rozhodně nenapadlo, že za pár let bude přebírat ceny za nejlepší herečku! Po lednovém úspěchu na Zlatých glóbech pokračovala ve stejném duchu i na 89. ročníku předávání Oscarů. Zlatou sošku si odnesla za nejlepší herečku, a to ve filmu La La Land (2016).

V roce 2010 si zahrála ve filmu Amazing Spider-Man (2012) po boku Andrewa Garfielda (33), který ztvárnil pavoučího muže Petera Parkera. Jiskra mezi nimi přeskočila i v reálném životě a randili spolu pět let. Údajně se dali znovu dohromady, ale oficiálně je Emma nezadaná. Své soukromí si bedlivě střeží a na Instagramu ani Facebooku ji nenajdete.

My fanoušci filmu Bláznivá, zatracená láska (2011) bychom si pro Emmu přáli samozřejmě Ryana Goslinga, jejich chemie byla v tomto filmu nepřehlédnutelná. Toho si všimli i filmoví tvůrci a obsadili je společně do dalších dvou filmů: Ganster Squad – Lovci mafie (2013) a La La Land (2016). Skvěle jim to klape ale jen na stříbrném plátně, bohužel! Idol téměř všech žen Ryan Gosling (36) je už šest let ve šťastném vztahu s herečkou Evou Mendes (42) a mají spolu dvě děti: Esmeraldu Amadu (2) a Amadu Lee, která v květnu oslaví rok.  

Jak by to Emmě a Ryanovi slušelo? Jak jde s Emmou čas? To najdete v naší fotogalerii!

Autor: luh