Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Styl podle celebrit: Inspirujte se francouzským stylem slavné herečky!

17. března 2016 | 06:00

Líbí se vám, jak se oblékají slavné ženy? Jejich modely můžete celkem snadno napodobit, stačí jen vědět, kam pro podobné kousky zajít. A to pro vás zjistíme! Tentokrát se můžete inspirovat stylem francouzské herečky Clémence Poésy.

Francouzská herečka Clémence Poésy, která se ve světě proslavila rolí Fleur Delacour ve filmu Harry Potter a Ohnivý pohár, má vytříbený módní styl, kterým jsou Francouzky pověstné. Na londýnský Fashion Week, konkrétně na přehlídku Burberry, si vyšla v ležérním outfitu, kterému dominovaly nadčasové kousky, které by měla mít každá z nás ve svém šatníku.

Základním pilířem šatníku Francouzek je totiž jednoduchost. Žádné módní výstřelky u nich ve skříni nenajdete. Dávají přednost základním barvám a nadčasovým střihům, které lichotí jejich postavě, a navíc se dají mezi sebou všemožně kombinovat.

Buďte jako Clémence Poésy

Napodobit hereččin styl rozhodně není nic těžkého. Jednoduchému modelu dominuje béžový trenčkot, který nechala herečka ledabyle rozepnutý, aby pod ním vyniklo námořnické tričko s pruhy. Skvěle s modelem korespondují i zvonové černé kalhoty a černé boty na pohodlném širokém podpatku. Aby nebyl outfit fádní, zdobí ho nápadné psaníčko se zvířecím potiskem.

spoj
Autor: archiv firem, profimedia.cz

Trenčkot: Marks & Spencer, 3299 Kč, pruhované tričko: Zoot.cz, 379 Kč, zvonové kalhoty: Lindex, 999 Kč, černé boty: Deichmann, 849 Kč a psaníčko: Mango, 599 Kč

Inspirujte se i dalšími stylovými outfity českých i zahraničních celebrit!