Pondělí 22. července 2024
Svátek slaví Magdaléna, zítra Libor
Oblačno, bouřka 27°C

Dotestováno: sprchové gely KNEIPP dokonale vyčistily vaši pokožku a zklidnily duši

9. července 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Protože mytí je klíčové pro zdraví a pohodu, nechali jsme několik z vás otestovat a ohodnotit sprchové gely Kneipp. Výsledky testování jsou úžasné – pochvalujete si nejen vůni a složení gelů, ale také jejich blahodárný vliv na pokožku. Zjistěte, jak je to možné a proč si tyto gely spousta z vás koupí znovu!

Gely s aromatickými vůněmi nejen zlepší vaši náladu, ale také důkladně očistí tělo. Udrží pokožku přirozeně hydratovanou a ochrání citlivý kožní mikrobiom. Po sprchování budete mít hebkou pokožku a svěží vůně probudí vaše smysly. Testovaly se gely Relaxing Lavender, Goodbye Stress a Enjoy life. Tyto produkty dostalo do rukou 40 z vás a výsledky jsou fenomenální, 92 % testerek gely doporučuje a 98 % uvažuje o další koupi.

Odstranění nečistot s láskou k vaší pokožce

U kvalitních sprcháčů je důležité, aby byly šetrné k pokožce, ale zároveň ji hluboce vyčistily. To se značce Kneipp povedlo na výbornou. Vaše odpovědi ukázaly, že jejich sprchové gely nejen dokonale odstraňují nečistoty, ale také zanechávají pokožku hebkou a hydratovanou.

90 % odpovědí poukázalo na naprostou spokojenost s odstraněním nečistot a zjemněním pokožky.

„Gely mě naprosto nadchly, vůně opravdu nádherná u všech tří variant. Hezky se s nimi myje a pokožka je po umytí heboučká a příjemně provoněná. Absolutně miluji gel Goodbye Stress, po náročném dni mě jeho vůně zklidní,“ okomentovala spokojená Lenka.

„Produkty nádherně a dlouho voní. Jejich vůně je krásně jemná a přírodní. Opravdu zrelaxují mysl ještě dlouho po koupeli. Zanechávají pokožku svěží a čistou. Oceňuji, že pokožku nevysušují a nedráždí. Používala je celá rodina a všichni jsme se shodli na tom, že stojí za zakoupení,“ odpověděla Nikola.

Autor: HARTMANN-RICO a.s.

Jsou gely ideální pro každodenní péči?

Udržení pružnosti pokožky a vhodnost pro každodenní použití je další kategorie, která se testovala. Tady si značka Kneipp také odnáší jedničku s hvězdičkou, jelikož celých 98 % vašich odpovědí bylo naprosto spokojených.

„Sprchové gely nádherně voní, dokonale čistí a pokožka je po použití vláčná. Nevysušují. Jsem moc spokojená,“ podotkla Věra.

„Testující sada je velmi šetrná k pokožce, hluboce ji vyčistí a po umytí cítím pocit svěžesti, hydratace a hlavně pružnosti po celý den. To je za mě velké plus, které jsem u jiných značek nezaznamenala,“ shrnuje testování Valérie.

Samotná vůně sprchových gelů Kneipp dostala samou chválu. Z výsledků testování vyplývá, že 88 % z vás ocenilo vůni gelu Enjoy Life jako velmi příjemnou. U Relaxing Lavender to bylo 85 % a u Goodbye Stress dokonce 93 %.

Tato vysoká hodnocení potvrzují, že vůně těchto gelů nejen příjemně provoněla vaši koupelnu, ale také přispěla k relaxaci a uvolnění po náročných dnech, a to je přeci jen cílem této značky. Tak utíkejte do obchodu!

Autor: HARTMANN-RICO a.s.

Video se připravuje ...