Neděle 23. června 2024
Svátek slaví Zdeňka, zítra Jan
Polojasno, déšť 23°C

Braun Skin i-expert IPL epilátor s umělou inteligencí myslí a epiluje za vás

11. června 2024 | 00:00
Prezentace klienta |

Sen o dlouhodobě hladké pokožce se nyní stává realitou a i v pohodlí svého domova si můžete dopřát IPL epilaci jako ze salonu! Revoluční novinka Braun Skin i-expert je první IPL systém s umělou inteligencí, který se učí a přizpůsobuje vaší pokožce, a který vás personalizovaným plánem dovede k hladké pokožce až na 1 rok.

Ať už vám v cestě za dokonale hladkou pokožkou ze salonu schází čas, odvaha či peníze, vše za vás vyřeší výkonný epilátor s umělou inteligencí Braun Skin i-expert pro domácí epilaci. Plně propojený IPL systém vás prostřednictvím mobilní aplikace vede ke správnému použití, reflektuje vaši individualitu a sestaví vám osobní harmonogram pro dokonale hladkou pleť kdekoliv na těle. To znamená, že můžete vyzkoušet IPL epilaci citlivých partií nebo obličeje (od nosu dolů). Díky připojené mobilní aplikaci máte přehled, kdy nastane pravý čas provést dalš, abyste docílili maximálního efektu. Výsledkem může být dlouhodobá epilace a hladká pokožka až na 1 rok.

Jak funguje IPL epilátor

Epilátory IPL pracují s technologií intenzivního pulzního světla, které přeměňuje světelnou energii na tepelnou. Nejde o laserový epilátor, který vyzařuje jednotné monochromatické světlo. „Světelné paprsky, které IPL epilátor vydává, zasahují melanin ve folikulech chloupků pod povrchem kůže. Tím přerušuje cyklus dorůstání chloupku. Chloupek se zahřeje a vypadne," vysvětluje dermatoložka Jana Housková. IPL epilace je bezbolestná a správným používáním a výběrem vhodného přístroje nedochází k riziku poranění kůže. Inteligentní IPL epilátor Braun Skin i-expert, aktuálně nejlepší epilátor od Braun, má díky funkci Skin Check schopnost rozpoznat odstín pleti. Podle toho automaticky přizpůsobuje výkon záblesků a je tak k pokožce maximálně šetrný.

Autor: Procter & Gamble Czech Republic s.r.o.

Jak často provádět IPL epilaci

Záblesky zasahují chloupky v růstové fázi. Vzhledem k tomu, že dorůstají postupně, je třeba pravidelně IPL opakovat. Obecně se doporučuje provádět ošetření v prvních dvou měsících v odstupu jednoho týdne. Poté se intervaly prodlužují. Jejich délka je velice individuální.

Velice zkušená kosmetička dokáže intervaly dobře odhadnout. Vám tento personalizovaný harmonogram v domácích podmínkách perfektně připraví inteligentní IPL systém Braun Skin i-expert, který monitoruje každou vámi zvolenou partii na těle a po každém použití vyhodnocuje výsledky ošetření. V mobilní aplikaci se tak rychle dozvíte, kolik dalších epilací vás pro dokonalé odstranění chloupků ještě čeká a v jakém časovém rozmezí.

Co musíte a nesmíte před IPL epilací

Před procesem je třeba pokožku oholit žiletkou, aby světlo zasáhlo folikulu chloupku uvnitř kůže a nedošlo ke spálení jeho vyrostlé části. Na různé partie těla používejte adekvátní velikost výměnných hlavic. IPL ošetření se provádí na čistou a suchou pokožku. Je tedy třeba smýt veškeré kosmetické přípravky včetně deodorantů a kůži dobře osušit.

Díky vysoké rychlosti záblesků (125krát za minutu) zvládnete kompletní péči s Braun Skin i-expert zhruba za 15 minut.  Zdá se vám to málo? Mobilní aplikace vám umožní monitorovat dokonalost pokrytí epilované oblasti, takže snadno zjistíte, zda rychlost odpovídá i výsledkům ošetření.

Po ošetření se doporučuje epilované místo hydratovat tělovým mlékem nebo zklidňujícím gelem. Po IPL epilaci se nedoporučuje vystavovat UV záření. Je zde riziko změn ve zbarvení kůže. Dále je třeba se bezprostředně před i po aplikaci vyhnout peelingu.

Autor: Procter & Gamble Czech Republic s.r.o.

Funguje na moje chloupky IPL epilátor?

Jak známo, IPL epilace není pro každého. Epilaci pomocí IPL by neměly provádět těhotné a kojící ženy, osoby s nádorovým onemocněním, epilepsií a kožními chorobami. Při IPL je třeba se vyhnout tetovaným oblastem těla, pigmentovým skvrnám či kožním poraněním. Pokud se vás nic z těchto bodů netýká, můžete směle IPL metodu vyzkoušet. Pamatujte však, že není příliš vhodná pro světlé nebo zrzavé chloupky, protože neobsahují příliš melaninu a záblesk se nemá o co zachytit. Není ani vhodná pro tmavé typy pleti. Pokud jste však „majitelkou“ světlé pleti a tmavších chloupků, je velká pravděpodobnost, že brzy dosáhnete s IPL epilátorem Braun Skin i-expert skvělých výsledků.

IPL epilátor Skin i-expert od Braun je k dostání na alza.cz