Pondělí 29. dubna 2024
Svátek slaví Robert, zítra Blahoslav
Polojasno 23°C

Tento týden v Ulici: Policejní šikana, Knoblochovi – mistři trapasů a Vilda Burda mezi dvěma ženami

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Policejní šikana a Vilda Burda mezi dvěma ženami
VIDEO: TV Nova
15. dubna 2024 | 06:00

Tento týden pokvete v Ulici láska. Za Vilmou Nyklovou opět přijede Vilda Burda, což se ani tentokrát neobejde bez vtipných trapasů. Soňa si prostě nedá pokoj a znovu začne intrikařit.  A bude se také ve velkém slavit!

Problémy s policií

Jsou lidi, kteří nejrůznější problémy a maléry snad přitahují. Mezi ně patří i Eva a Miloš Knoblochovi, kteří jsou doslova magnetem na průšvihy. Františka a Anču o tom znovu přesvědčí i dnes, kdy Miloš zavolá Františkovi zoufalé SOS z Německa, kde rodinku Knoblochových zadrží policie. A protože se ani jeden z nich pořádně nedomluví, Miloš požádá takhle na dálku Františka, aby jim tlumočil, co po nich policisté chtějí, a hlavně je z toho rychle vysekal. Bohužel se ukáže, že to není tak jednoduché, jak si Miloš představuje… Proč si na Knoblochovy došlápne policie? Co všechno jim hrozí?  

Soňa manipulátorka

Šikovní manipulátoři jsou vždy minimálně tři kroky před vámi a přesně vědí, jak na vás, aby dosáhli svého. Přebornicí v manipulování je také Soňa, která si neustále jede nějaké vlastní hry. Ota a Magda ji už mají přečtenou, ovšem Soňa je znovu překvapí. Zdá se totiž, že si bude chtít z úhlavní nepřítelkyně na gymnáziu, tj. z Magdy, udělat hlavní spojenkyni ve jménu pomoci Ireně Landové. Co za tím ale doopravdy je? A jak Magda na její návrh a ruku ke smíru zareaguje?  

Důvěra se těžce buduje, ale velmi lehce ztrácí. Tony a Dominika měli v minulosti už pár krizí právě kvůli nabourané důvěře, pokaždé je však zvládli. Teď je čeká další náročná a svým způsobem i úsměvná zkouška. Dominika totiž podle několika indicií nabude dojmu, že ji Tony podvádí. Ten sice není typem nevěrníka, ovšem i on má svá tajemství, do kterých nyní zatáhne také Máru a přes něj i Karlu. Taková konspirace je na Dominiku už přece jen docela silná káva, a tak se rozhodne rázně jednat… Co udělá? Proč se Tonymu postará o bezesnou noc? A co před ní Tony tají?

Žárlivá Vilma Nyklová

Má člověk právo na štěstí i v seniorském věku? Vilma Nyklová a Vilda Burda o tom nepochybují. Ovšem Vilmin syn Lumír je jiného názoru. Burda mu pěkně pije krev, a tak není divu, že začne znovu zuřit, jen co se dozví, že Vilda Burda opět přijel za jeho matkou. Tentokrát se však jejich romantická schůzka zvrtne ve chvíli, kdy se milému Burdovi udělá nečekaně natolik zle, že mu Vilma bude chtít volat záchranku. A nebyl by to Lumír, aby si pak nepřisadil… Jak vážné to s Vildou Burdou bude? A proč začne Vilma Nyklová nepokrytě žárlit?

Velká oslava

Oslava narozenin je vždy důvodem k rodinnému setkání. Někdo toho rád využije, jiný ani nezaregistruje, že nějaké narozeniny jsou. Mileně Pumrové se tak povede docela slušný trapas, když uspořádá oslavu bez oslavence Jirky Hermana, na kterou ovšem pozve jeho otce. Právě před ctihodným soudcem Nejvyššího soudu začnou vzápětí létat hodně silná slova o tunelování neziskovky a krádeži. Navíc o něco později dojde také na výhrůžky i krádež celé tržby v hospodě… Z čeho se Milena Pumrová už nevykroutí? Jak to vezme Herman st.? A co to udělá se vzájemnými vztahy?

Autor: Martina Miláčková