Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 18°C

Tento týden v Ulici: Podezření z krádeže, nečekaný porod a Gábinino zhroucení

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Podezření z krádeže, nečekaný porod a Gábinino zhroucení
VIDEO: TV Nova
6. listopadu 2023 | 06:00

Tento týden to nabere v Ulici nečekaný spád hlavně u Marečkových, kde se sejdou dvě zásadní události v jednom dni – předčasný porod u Dominiky a Tonyho a rozvod u Karly a Máry. O Luďka začne naplno bojovat Vanda, která se definitivně vrací domů z Rakouska. Do své snahy sbalit znovu Luďka zatáhne dokonce i Blanku a Evžena. Gábina má tento týden narozeniny, jenže oslavě by se nejraději vyhnula obloukem. Důvod prozradí jen Hynkově ženě Dáše, která má také docela naloženo. A to není vše! Jaký bude celý týden v Ulici?

Podezření z krádeže

Z prkotiny se občas stane kauza nečekaných rozměrů, protože každý ze zúčastněných vnímá situaci jinak. To se potvrdí i Magdě, která musí na gymnáziu řešit vedle svých povinností jednu zdánlivě banální záležitost – ztrátu Soniných stopek. Soňa to totiž nemíní nechat být, neboť jí jde o princip. Myslí si, že ji někdo záměrně okradl, takže hodlá viníka vypátrat a potrestat. Proto se jí ani trochu nelíbí přístup Magdy, jež by nad tím nejraději mávla rukou. Soňa navíc záhy nabude dojmu, že Magda viníka zná, a dokonce ho kryje… Co všechno se semele na škole kvůli Soniným zatoulaným stopkám? Koho a proč bude Soňa podezřívat z jejich krádeže?

Věčné hádky

U některých párů je vzájemné hašteření kořením jejich vztahu. Občas to už ale může být přes čáru pro ně samotné i pro jejich blízké. Miloš a Eva Knoblochovi jsou oba hodně specifičtí, takže někdy je jich opravdu moc. To si uvědomují hlavně lidé kolem nich včetně Františka, kterého ti dva neustále zatahují do svých problémů a vzájemných rozepří. Jenže i on má pouze jedny nervy, a tak není divu, že mu již brzy povolí. Aby také ne, když se Miloš začne sypat, protože Eva v něm už nevidí pořádného chlapa. A co víc, tragickým hlasem prohlásí: „Jsem mrtvej Knobloch.“ Co je pro Františka tou poslední kapkou? Jak a proč si vzápětí podá Evu? Co všechno se díky tomu u nich provalí?

Intenzivní Vanda

Kdy má ještě smysl bojovat o záchranu manželství? A za jakou cenu? Vanda má v tomhle jasno. S Luďkem k sobě prostě patří. Ona ho stále miluje, stojí o něj, takže ho musí přesvědčit, že je to vzájemné. Přestože jí i máma radí, aby se před ním tak neponižovala a nedolézala za ním, je to zbytečné. Vanda si nedá říct. Naopak své úsilí ještě zintenzivní. Za Luďkem se vypraví dokonce i k němu domů… Proč? Jak do svého boje zatáhne i Blanku a Evžena? A s jakým výsledkem?

Nečekaný porod

Plány jsou jedna věc, realita ale může být úplně jiná. Karla a Mára dnes mají rozvodové stání, na něž se od rána chystají. Přestože se zpočátku zdá, že vše proběhne hladce a klidně, den najednou nabere na obrátkách ve chvíli, kdy Dominika začne nečekaně rodit v Coolně a nastávající tatínek Tony vzápětí panikařit, protože na tak rychlý průběh není připraven… Co udělá se vztahem Karly a Máry právě tato událost? Jak to bude s jejich rozvodem? A co překvapí Moniku?

Gábinino zhroucení

Narozeninové oslavy si chtějí všichni užít, jenže občas se stane, že samotní oslavenci o nich mají trochu jiné představy než ostatní. To platí i pro Gábinu, jež by své narozeniny nejraději úplně zasklila. Její blízcí jí to však nedovolí, a tak se Gábina bude celý den tvářit, že je vše v nejlepším pořádku. Až když osamí s Hynkovou Dášou, už to nevydrží a téměř se sesype… Proč? S čím se Dáše svěří? A co se na oplátku dozví od ní?  

Autor: Martina Miláčková