Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Tento týden v Ulici: Vanda zaútočí, Vojta nachytá svého tátu a Gábina řeší rodinné problémy

Video se připravuje ...
Tento týden v Ulici: Vanda zaútočí, Vojta nachytá svého tátu a Gábina řeší rodinné problémy
VIDEO: TV Nova
16. října 2023 | 06:00

Všichni fanoušci Vandy z Ulice by nyní měli zbystřit. Luďkova stále ještě manželka se konečně vrací z Rakouska. A samozřejmě zahájí velkou ofenzivu, aby dobyla nazpět ztracené území – Luďkovy city. Mára se dostane do zapeklité situace. Jaké? To a ještě mnohem více tento týden v Ulici. Co všechno vás čeká?

Co se honí hlavou malým dětem, kterým se rozešli rodiče? Karla a Mára se snažili Vojtu uklidnit, že i když spolu nyní všichni čtyři nebydlí, pro něj se nic nemění. Vojta to navenek bere, přesto stále tajně doufá, že u nich doma bude opět všechno jako dřív. O tom, že táta kamarádí s Monikou, Vojta samozřejmě ví. Ovšem výklad pojmu kamarádění se se u něj a Máry přece jen trochu liší. Proto Vojta zažije pořádný šok, když tátu a Moniku přistihne při něčem, co s kamaráděním se nemá nic společného… Při čem Vojta nachytá tátu a Moniku? Jaká bude jeho bezprostřední reakce? A co to způsobí ve vztazích v rodině?

Stačí souhra náhod, aby vzniklo nedorozumění, které se neblaze podepíše na vzájemných vztazích. Jenže jak potom z toho ven? Čekat, až ten druhý vychladne? Martina na to tak trochu spoléhá. Nyní však zjišťuje, že v případě Jirky Hložánka přestřelila mnohem víc, než sama tušila. Z její strany šlo o nevinný žert i pokus dát Jirkovi trochu za vyučenou. Teď se ale ukazuje, že Jirka to tak nevzal, že to, co se stalo, se ho opravdu dotklo. A tak se Martina rozhodne využít první příležitosti, jež se jí naskytne, aby si s Jirkou vše vyříkali a bylo to mezi nimi zase jako dřív. Jak její usmiřovací mise dopadne? A kdo se mezi ni a Jirku nečekaně vloží?  

Zdvihnout hozenou rukavici chce někdy hodně odvahy. Michal ji sbírá už docela dlouho, protože stále netuší, na čem se Žofkou vlastně je, jak se k ní chovat. Až když ho Bára a pak i Bruno ujistí, že Žofka mu dala jasný signál, aby se o ni "zasnažil", rozhodne se udělat první zásadní krok a pustit se naplno do jejího balení. Má to ale malý háček. Neodhadne ten správný čas ani místo na spuštění akce, od níž si tolik slibuje… Co, kdy a kde Michal udělá? Jak na to zareaguje Žofka? A jaký trapas se stane Ivě s Vítkem a Žofčiným tátou? Co bude Vítkovi najednou podezřelé?

Získat nazpět důvěru a lásku zhrzeného člověka je občas boj s větrnými mlýny. V případě Vandy a Luďka to všichni považují za boj předem prohraný. Jenže Vanda se nehodlá vzdát. Luďka stále miluje, je si jistá, že patří k sobě, a tak udělá vše možné i nemožné, aby ho o tom opět přesvědčila. Vrací se z Rakouska a hned i zahajuje svou ofenzivu. Přitom přepadovka Luďka v jeho ordinaci bude opravdu jen zahřívacím kolem v její snaze dobýt nazpět ztracené území… Čeho je Vanda schopná, aby ji Luděk vyslechl? A co je pro ni první vlaštovkou toho, že by u něj měla přece jen šanci?

Do jaké míry zapojit dospívající dítě do chodu domácnosti? Názory rodičů i jednotlivých rodin se hodně liší. Neshodne se na tom ani Gábina s Dášou a Hynkem, kteří se dostali do svízelné situace, a tak nyní potřebují, aby jim Šimon pomáhal s malým Tomem. Podle Gábiny si ale chtějí ze Šimona udělat chůvu, s čímž ona kategoricky nesouhlasí. Jaká je pravda? Co jí k tomu řekne Dáša, kvůli níž se celá tato kauza rozjede, a co Hynek, jenž kvůli tomu opět vidí rudě? A jak to bere samotný Šimon, kterého se to týká nejvíc?

Autor: Martina Miláčková
Klíčová slova: ulice, tv nova, seriál, herci, herec, seriál ulice
Diskuse ke článku
.
Související články