Neděle 28. dubna 2024
Svátek slaví Vlastislav, zítra Robert
Polojasno 22°C

Nyklová z Ulice to pořádně roztočí! Proč zůstane Lumír i ostatní v naprostém šoku?

Video se připravuje ...
Nyklová z Ulice to pořádně roztočí
VIDEO: TV Nova
17. srpna 2023 | 06:00

Seriál Ulice odstartoval svou devatenáctou sezonu prázdninovými díly, ve kterých nechybí ani humor nebo zálesácká pánská jízda Lumíra a spol., na kterou se nyní nečekaně vetře Vilma Nyklová. A hned všem předvede, že rozhodně nepatří do starého železa a není žádný suchar. Jakou lekci dá právě Lumírovi? To napoví ukázka ze čtvrtečního dílu Ulice.  

Nejdelší původní seriál u nás a také jeden z divácky nejoblíbenějších se vrátil na obrazovky. TV Nova přišla s novými díly plnými prázdninové pohody a vtipných momentů. Natáčely se také v exteriéru, díky čemuž nyní můžeme v Ulici sledovat zálesáckou výpravu Lumíra, Pavla, Mária a Lexíka. Pánové si od úterka užívají chlapskou pohodu na chatě v lesích, jenže teď jim zkříží plány Vilma Nyklová, která je tam nečekaně přepadne. Bohužel nepřijede jen na rychlou kontrolu, jestli je její vnuk v pořádku. Impulzivně se rozhodne, že na chatě zůstane, aby si to tam taky trochu užila. Bohužel pro pány, kteří se už těšili na posezení u táboráku podle jejich gusta. Kvůli Lumírově matce si ale mohou nechat jenom zdát o pivku a popřípadě i o něčem ostřejším k opékaným buřtům. Jenže co když zdání klame?

Zatímco páni do sebe lijí u táboráku čaj, aby babi Nyklová neřekla, že jsou Lexíkovi špatným příkladem, samotná Vilma se nemíní nijak omezovat. Když do přírody a k táboráku, tak samozřejmě s plnou placatkou. A protože jí nic neunikne, jen u toho opravdu nezůstane... Jakou lekci dá Lumírovi, Pavlovi a Máriovi? Co by do ní nikdo neřekl? Jak se to u táboráku s Vilmou Nyklovou už brzy rozjede? To naznačí ukázka ze čtvrtečního dílu Ulice.

Autor: Martina Miláčková