Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

VIDEO: Z Blanky jde strach… Jak v Ulici zatočí s ezošmejdkou Julií?

Video se připravuje ...
21. června 2023 | 09:34

V seriálu Ulice, který běží na TV Nova, se schyluje k velkému finále osmnácté sezony. Ještě před ním to ale bouchne u Blanky. Ta už má plné zuby ezošmejdky Julie, jejíž praktiky ohrožují zdraví Kristýny. Jak se s ní Blanka vypořádá? Co by do ní nikdo neřekl? To prozradí ukázka ze středečního dílu Ulice.

Tvůrci seriálu Ulice otevřeli letos na jaře téma ezošmejdů, jež je blízké mnoha divákům. Tito šikovní manipulátoři pasoucí se na neštěstí svých klientů vysávají nejen jejich peněženky, ale navíc i ohrožují jejich zdraví, takže jim jde občas o život. Na jednu takovou ezošmejdku narazila také Kristýna (Sára Korbelová), dcera Blanky Volákové (Linda Rybová). Zpočátku se zdálo, že terapeutka Julie (Jitka Schneiderová) Kristýně, jež začala trpět panickými atakami, skutečně pomáhá. Kristýniným blízkým ale časem došlo, jaká je pravda. V tu dobu už měla Julie Kristýnu tak zaháčkovanou, že se s tím nedalo nic dělat. Kristýna Julii slepě důvěřovala, věřila, že se s její pomocí vyléčí, aniž by musela užívat léky a docházet na terapie k odborníkům.

Ještě před pár dny se Blanka strachovala, že o dceru přijde úplně, protože Julie šikovně vrážela klíny mezi Kristýnu a její rodinu. Kristýna začala uvažovat o odchodu z domova, jenže včera došlo k velkému zvratu. Kristýna konečně prozřela, zjistila, co je Julie zač. Samozřejmě to s ní zamávalo, takže si Blanka o ni začala dělat ještě větší starost kvůli její křehké psychice. Teď se Blance náhodou připlete do cesty samotná Julie, pro Blanku chránící svou dceru původce všeho zla. A Blanka se neudrží… Takhle rozjetou ji Evžen (Martin Finger), jenž je právě s ní, snad ještě nezažil. Blanka uvidí rudě a do Julie se pustí tak, že ta se nezmůže na slovo, což je u ní co říct. Dojde nejen na výhrůžky, ale i prokletí…

Jak drsná umí Blanka být ve chvíli, kdy jsou její děti v ohrožení? Co v ní vězí? To napoví ukázka ze středečního dílu Ulice, kterou najdete v úvodním videu!

Autor: REDAKCE