Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Tento týden v Ulici: Sex, rozvod a prozrazené tajemství

Video se připravuje ...
VIDEO: TV Nova
25. listopadu 2019 | 12:47

Tento týden v Ulici je zase našlapaný událostmi. O dramatické situace, ale ani o pořádnou romantiku nebude nouze. Nezapomeňte být tedy věrní svým oblíbeným hrdinům.

Bedřich se snaží mluvit pravdu a být upřímný, protože se mu lhaní už mockrát nevyplatilo, není si ale jistý, jestli je k němu upřímná také Alice. Má Bedřich jen bujnou fantazii, nebo má Alice v životě ještě jiné muže, kteří o ni usilují?

Patrik se ukáže opět v tom nejlepším světle, když jako rytíř na bílém koni přispěchá hasit krizovou situaci. Dostává se tak k Veronice mnohem blíž. Jak dopadne jejich první společná noc?

Zdenka si užívá toho, že ji Tomáš Jordán nevidí jako nemocnou ženu, ale jako někoho, kdo se mu líbí a s kým si užívá společně strávený čas. Magda je z toho ale nervózní, protože má dojem, že by k němu měla být máma upřímná. Jak se jejich tajemství podepíše na vzájemných vztazích?

Jana s mámou nemá zrovna dobrý vztah, ale nechá se přesvědčit Brunem, který by dal cokoliv za to, mít rodiče naživu, aby se za ní vydala a zjistila, jak je to s jejím tátou. Co všechno se Jana dozví a pomůže jí to najít k rodičům cestu?

Vztah Kristýny a Filipa řeší jejich spolužáci už několik týdnů, teď ovšem zajdou přes čáru a vypadá to, že to bude mít na vztah těch dvou fatální vliv. Přijít o první lásku hodně bolí.

Autor: red