Sobota 27. dubna 2024
Svátek slaví Jaroslav, zítra Vlastislav
Polojasno 18°C

Podle čeho vybrat ideální batoh nebo školní aktovku?

17. července 2023 | 00:00
Prezentace klienta |

Připraveným štěstí přeje, a proto jsme pro vás s předstihem vybrali tři tipy na kvalitní a ergonomické školní aktovky a batohy. Alespoň pak „za pět minut dvanáct“ nekoupíte aktovku, která ublíží zádům vašeho dítěte.

Alfou a omegou je maximum ergonomie a bezpečnostní prvky

Naše tipy vedle ergonomicky tvarovaných ramenních popruhů a zad, mají také bederní a hrudní popruhy. Zároveň disponují Easy Grow Systemem, který umožňuje plynulé výškové nastavení ramenních popruhů. Díky tomu se aktovky přizpůsobí růstu dítěte. Každý model má reflexní prvky ze všech stran, magnetickou přezku pro snadné otevírání a zavírání a pevné voděodolné dno s nožkami, které obsah aktovky chrání před vlhkostí a špínou.

S Easy Grow Systemem aktovka roste s vaším dítětem
Autor: Step by Step

1. Batoh, který miluje změnu

Prostorná aktovka Step by Step SPACE je výškově nastavitelná a díky vyměnitelným obrázkům je možné měnit její vzhled. Seženete ji v několika tematických variantách, takže je vhodná pro dívky i chlapce od 1. do 4. třídy. Součástí aktovky SPACE je také 5dílný set kompletně vybaveného penálu, pouzdro, pytlík na tělocvik a vyměnitelné obrázky MAGIC MAGS.

Step by Step SPACE
Autor: Step by Step

2. Aktovka a batoh v jednom

Dalším modelem je Step by Step 2V1 PLUS, který kombinuje funkci aktovky a batohu v jednom. Snadno se přemění na batoh odstraněním šablon z boků aktovky. Šablony si děti mohou i vybarvit. Aktovka je vhodná pro děti do 4. třídy. 6dílný set obsahuje i plný penál, pouzdro, pytlík na cvičební úbor nebo přezůvky, šablony a vyměnitelné obrázky Magic Mags.

Step by Step 2V1 PLUS
Autor: Step by Step

3. Ideální pro drobné školáky

S hmotností pouhých 990 gramů je školní aktovka Step by Step CLOUD ideální pro drobné děti. Stejně jako předešlé modely je i tento vybavený vyměnitelnými obrázky MAGIC MAGS a je výškově nastavitelný díky Easy Grow Systemu. 5dílný set obsahuje aktovku, kompletně vybavený penál, pouzdro a pytlík na tělocvik.

Step by Step CLOUD
Autor: Step by Step

Step by Step nabízí široký výběr kvalitních a ergonomických školních aktovek a batohů, které zaručují pohodlnost a bezpečnost vašeho dítěte. Vyberte si ten nejlepší model, který splňuje potřeby a preference vašeho malého školáka. Přesvědčte se sami.