Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Zlatíčka 2013: Nejoblíbenější soutěž začíná, přihlaste své děti už dnes!

Zlatíčka 2013: Šance na vítězství jsou velké. Vaše dítě totiž může získat nejen titul Zlatíčko Česka, ale i titul Zlatíčko kraje.
29. dubna 2013 | 09:40

Konečně jste se dočkali! Jubilejní pátý ročník nejúspěšnější internetové soutěže startuje už dnes. Čím dřív své děti přihlásíte, tím větší budou mít šanci na získání titulu Zlatíčko regionu i absolutní vítězství. Ti nejúspěšnější si rozdělí 50 000 korun! To už za účast v naší soutěži stojí.

Stejně jako v minulých letech hledáme i letos ty nej... děti Česka! Nepromarněte šanci získat až 50 000 Kč v hotovosti, focení v profesionálním fotoateliéru a další hodnotné ceny. Neváhejte a přihlaste své děti do populární soutěže Zlatíčka. Vždyť letos může zvítězit třeba zrovna to vaše!

Šance na vítězství jsou velké. Vaše dítě totiž může získat nejen titul Zlatíčko Česka, ale i titul Zlatíčko kraje.

PŘIHLASTE SVÉ ZLATÍČKO DO SOUTĚŽE WWW.BLESKPROZENY.CZ/ZLATICKA

Navíc máte hned několik možností, jak na svou fotografii upozornit. Můžete jí označit symbolem TOP a poslat do nepřehlédnutelné VIP zóny, která je stále na hlavní stránce soutěže. Díky službě Foto+ zase můžete přidat fotogalerii a doplnit tak soutěžní fotku o dalších 15 nesoutěžních, měnit hlavní soutěžní fotografii a barevně ji zvýrazňovat.

Harmonogram soutěže

Přihlašování: od 29. dubna od 12 hodin do 28. května do 12 hodin

Krajské internetové hlasování: od 16. května od 12 hodin do 28. května do 12 hodin

Krajské SMS hlasování: od 29. května od 12 hodin do 5. června do 12 hodin

Finálové SMS hlasování: od 6. června od 12 hodin do 12. června do 12 hodin

Vyhodnocení: do 28. června 2013

Projděte domácí fotoalba i složky v počítačích a vyberte ty nejlepší fotky svých dětí. Pochlubte se svými „zlatíčky“ našim čtenářům. To oni svými hlasy rozhodnou o tom, které z fotografií postoupí do semifinále. Patnáct nejúspěšnějších fotografií z každého ze 14 krajů se pak utká v SMS hlasování, které rozhodne o vítězích jednotlivých krajů. První tři z každého kraje pak postoupí do celorepublikového SMS finále, ze kterého vzejdou tři vítězové.

PŘIHLASTE SVÉ ZLATÍČKO DO SOUTĚŽE WWW.BLESKPROZENY.CZ/ZLATICKA