Čtvrtek 28. března 2024
Svátek slaví Soňa, zítra je Velký pátek / Taťána
Oblačno, déšť 14°C

Magická noc: Gott se bál tance, ale vybralo se přes pět milionů

16. prosince 2010 | 05:00

Blesk již tři roky pomáhá dětem projektem Srdce pro děti. Ve středu večer se konal charitativní koncert Magická noc, na kterém vystoupilo bez nároku na honorář mnoho hvězd českého showbyznysu. V pražské Tesla Areně se vystřídaly celebrity jako Karel Gott, Leona Machálková nebo Petr Kolář. A díky vám, čtenářům, se podařila vybrat neuvěřitelná suma - 5 460 867 korun!

Děkujeme, že pomáháte! Právě díky vám, čtenářům, je projekt Blesku Srdce pro děti tak úspěšný. Peníze, které se během roku scházejí přes dárcovské esemesky i z příspěvků na speciální účet, končí v rodinách, které to potřebují, a dětských nemocnicích.

Stejně tak, jako je už třetí rok úspěšný projekt Blesku Srdce pro děti, byla velkou pomocí tisícům dětí i středeční benefiční show Srdce pro děti Magická noc, které se účastnila značná část českých celebrit. Vybraná suma, která se nasbírala během listopadu, prosince a středečního přímého přenosu, poputuje na pomoc čtrnácti nemocnicím v celé České republice! Celkem se vybralo 5 460 867 korun.

Gott na chvíli ztratil sebevědomí

Jak charitativní večer věnovaný dětem probíhal? Zazpívali například Karel Gott, Leona Machálková, Petr Kolář, Ewa Farná a další. Skvělá taneční vystoupení předvedly skupiny Pyroterra, Mighty Shake a JAD Dance Copany, se kterou se na jevišti objevil i známý český tanečník Yemi AD.

Asi největší strach měl překvapivě z koncertu Karel Gott, který tam mimo jiné premiérově společně vystoupil s dívčí skupinou plnou andílků s ďáblíky v těle 5Angels. Tanečník Yemi AD jim připravil choreografii k písni Hvězdný rej a právě té se Mistr bál tak moc, že kroky piloval i na chodbě do poslední chvíle před vstupem na scénu!

Video se připravuje ...
Karel Gott se roztančil s 5Angels • VIDEO: abl

Zvládl to ale skvěle a s mladými zpěvačkami na jevišti vypadal v bílém obleku a zlatých teniskách sebejistě a profesionálně jako vždy. Závěrečnou píseň už ale svou přítomností neoblažil, jelikož spěchal na další vystoupení, a přišel tak i o afterparty.

Autor: mivr, koj
Video se připravuje ...