Čtvrtek 25. dubna 2024
Svátek slaví Marek, zítra Oto
Oblačno, déšť se sněhem 9°C

Super tip: Pořiďte letos školní potřeby z obýváku

19. srpna 2015 | 14:55
Prezentace klienta |

Díky službě Tesco Potraviny on-line si stačí jen vybrat ze 700 nejoblíbenějších položek. Nákup v obchodě a dovoz až k domovním dveřím za vás zařídí jiní.

Škola už pomalu ale jistě volá a na řadu opět přichází nákup potřeb a pomůcek pro malé i velké školáky. Jak je co nejpohodlněji obstarat podle seznamu a přitom nemuset chodit do obchodu? Zkuste to letos na internetu. Tesco totiž poprvé nabízí 700 nejvyhledávanějších položek ze sortimentu školních potřeb také prostřednictvím oblíbené služby Potraviny on-line.

Minoni a Hello Kitty dorazí až ke dveřím

Z kolekce Škola v mém stylu si určitě vyberete. Na školáky všech věkových kategorií a taky rodiče tady čeká velká škála produktů od tužek a pastelek přes sešity a desky až po batohy a aktovky. To vše v moderním hávu a s motivy oblíbených animovaných hrdinů.

Autor: Tesco Stores ČR

Kluci si mohou vybrat například oblíbené Transformers, Mimoně, Auta nebo Spidermana, na holčičky čeká kultovní Minnie, kočička Hello Kitty nebo Anna a Elsa z Ledového království. Starší školáci určitě rádi překvapí spolužáky pomůckami s postavami ze Star Wars nebo Monster High. Vás pak určitě ohromí hlavně to, že povinnou školní výbavu můžete svým ratolestem pořídit třeba z obýváku při sledování oblíbeného seriálu.

Autor: Tesco Stores ČR

Co je pohoda? Když za vás nakupují jiní

Stačí si jenom vybrat a pak už jen čekat, až se řidič typické modrobílé dodávky objeví u vašich domovních dveří s aktovkou, penálem nebo zásobou sešitů a tužek. Radost vás může dělat taky představa, že zatímco vy si užíváte léta, někdo za vás v obchodě vybírá zboží podle vašich instrukcí.

Autor: Tesco Stores ČR

Čas ušetřený nákupy z pohodlí domova pak můžete věnovat zábavě s rodinou. Co třeba před začátkem školního roku uspořádat filmový večer, který bude bavit celou rodinu? Super tipem je například dobrodružný animák Konečně doma, který nyní na DVD nabízí exkluzivně obchody Tesco. Uvnitř balení navíc najdete kupon s 10% slevou na nákup právě tolik aktuálních školních potřeb.