Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

A je tu zase dilema… Zaslouží si něco za vysvědčení?

15. června 2015 | 00:00
Prezentace klienta |

A je to zase tady. Vysvědčení. Někde ho očekávají s nadšením, jinde se trochu děsí. Asi není úplně důležité, jestli to bude to první nebo poslední, se samými jedničkami nebo trochu horší, aspoň jako motivace každého školáka nějaký fajn dárek určitě potěší. Jak se ale trefit a nebýt trapný? Co si pomoct moderními příběhy, které ratolestem ukážou školní prostředí v trochu jiném světle, kde se se spoustou úkolů perou taky poprat  a ještě si užijí pořádnou dávku monstrózní legrace? Kdo si troufá, může se inspirovat Školou duchů. Každopádně s fenoménem monsterek nemůžete být nikdy out. 

Pro pána, co to je za příšery?! Ano, spousta lidí je odsoudí, aniž by o nich něco věděla. Ale proč přesto slaví takový úspěch? Protože jsou úplně normální. Přesněji řečeno – normálně nenormální. Jasně, mají své nedostatky, ale dokážou z nich udělat svoji přednost a jsou na to hrdí. Chodí normálně na střední, řeší různé potíže, a tak se s nimi holky a kluci můžou perfektně ztotožnit. Možná se stejně jako Kiyomi Haunterly bez tváře prozradili, že nevědí, jak odpovědět u tabule, když jim zrudly tváře. Nebo se nesoustředili na učitelčin výklad, stejně jako roztržitá smrtka River Styxx, a pak dostali kouli. A asi každý školák někdy doufal, podobně jako naivka Porter Geiss, že jeho známky budou na jeho vysvědčení neviditelné, aspoň před rodiči.

Autor: Mattel

Právě proto, že jsou zpravidla dokonale jiné, jsou tak vtipné a máloco dokáže probudit fantazii tak jako jejich filmy a webisody prošpikované detaily, které by mnohé ani nenapadly. V novém filmu, Škola duchů, který vyšel v březnu na DVD, se monsterky, v čele se Spectrou Vondergeist, vydávají na odvážnou výpravu, kde objeví tajuplnou školu pro potomky duchů, kam se nikdo od dob Rudé dámy neodvážil. A asi věděl proč – na půdě této školy monsterky nečeká žádné vřelé uvítání. Ne-duchové, statky, jak se jim ve Škole duchů říká, totiž překročit její práh nesmějí a když je školní dozorčí odhalí, přísná ředitelka jim za trest nasadí nápravné řetězy. S pomocí nových přátel ze světa duchů - Porterem, který by pro milovanou Spectru udělal cokoli, Kiyomi, Vandalou a River se jim podaří z trestu dostat a vrátit se v pořádku na Monster High.

Autor: Mattel

Spolu s novým příběhem přichází také novinková řada panenek, kterým by jejich stylový outfit mohli závidět i opravdoví duchové. Kombinace transparentních prvků, jemných odstínů a ikonických řetězů je dech beroucí. Propracované detaily, jako umělá noha budoucí pirátky s plachetnicí na klobouku, nebo prosvítající kosti na rukou a nohou budoucí smrtky, jsou jako vždy u monsterek samozřejmostí. Každá má nebezpečně stylový vzhled odpovídající jejímu původu a příběhu, pro ni typické doplňky a deník, kde jsou zaznamenány extra šťavnaté detaily z jejich života.

Autor: Mattel

Fenomén Monster High baví a inspiruje už 5 let. Svět opravdu originálních příšerek vyrostl do takové velikosti, že už dokáže nabídnout nejen skvělé panenky, ale také zábavu v podobě dlouhých filmů, webisod, her, aplikací, vlastního Facebooku i Instagramu, písní, klipů, sportovních akcí, křtů knih a soutěží. Žhavé novinky, zabijácké hry a videa plná napětí jsou k dohledání na stránce www.MonsterHigh.cz nebo www.MonsterHigh.com.

Autor: Mattel

Buď svá, buď jiná a buď na to hrdá! A nezapomeň: Nikdy nemusí být nic tak, jako si myslíš.

Autor: Mattel