Úterý 16. dubna 2024
Svátek slaví Irena, zítra Rudolf
Oblačno, déšť 10°C

Zlatíčka 2015: Zvolili jsme poslední Zlatíčko redakce! Je jím čtyřletá Ivanka

Poslední cenu redakce získala čtyřletá Ivanka.
2. června 2015 | 11:08

Přihlašování do soutěže Zlatíčka už sice skončilo, ale nás čeká ještě vyhlášení poslední ceny redakce. Tentokrát jsme se rozhodli udělit ji čtyřleté Ivance, která si odvážně nechala posadit na rameno velkého papouška.

Zatímco soutěž Zlatíčka se ke konci teprve chýlí, my v redakci máme dnes tu možnost vyhlásit poslední speciální cenu redakce pro jedno Zlatíčko. Tentokrát nás rozesmála čtyřletá Ivanka Klučiarová z Oseku. 

Ačkoliv o ní její rodiče tvrdí, že je to strašpytel, nechala si ve školce odvážně posadit na rameno velkého papouška aru. Kromě ní prý tento odvážný čin podstoupil už jen jeden chlapeček. No, možná v sobě Ivanka schovává nějakou tajnou nebojácnou stránku, o které její maminka ještě neví.

Možná se nechává inspirovat v pohádkách o čertech, které má tak ráda. Kromě jejich čtení se také ráda cachtá ve vodě, je to prostě aktivní holčička. Gratulujeme jí a posíláme balíček dětské kosmetiky Ziaja. Určitě udělá radost nejen jí. 

I když my v redakci už máme vítěze jasné, v celé soutěži Zlatíčka napínavý souboj teprve začíná! Od úterý 2. června můžete posílat SMS hlasy svému favoritovi, a pomoct mu tak vyhrát 30 000 korun. Druhý v pořadí získá 15 000 korun a třetí 10 000. Bez odměny ale nezůstane prvních patnáct Zlatíček, která mohou získat jízdní kolo Amulet nebo dětské kufříky a batohy značky Skip Hop.

Autor: red