Pátek 29. března 2024
Dnes je Velký pátek / Taťána, zítra Arnošt
Oblačno 18°C

Zlatíčka 2012: Souboj krajů vrcholí! Poslední šance přihlásit své dítě

2. listopadu 2012 | 16:14

Už téměř 2500 dětí soupeří v největší internetové soutěži Zlatíčka 2012 o titul šampióna svého kraje. I vy máte stále ještě šanci přihlásit své "zlatíčko" a díky výměně hlasů zvítězit. Ale neváhejte, možnost zapojit se do soutěže skončí už v pondělí 5. listopadu přesně v poledne!

Už za tři dny končí internetové hlasování, ze kterého vzejde v každém regionu 15 semifinalistů. Ti se potom utkají v SMS hlasování o prestižní titul Zlatíčko 2012 každého ze 14 krajů. Tím se může stát pořád ještě i vaše dítě! I vy totiž máte stále ještě obrovskou šanci dostat se do finále!

Díky výměně hlasů v diskuzi soutěže, emailu, Skypu, ICQ a sociálním sítím Facebook, Twitter, Lidé.cz a dalším stále ještě můžete postavit silný hlasovací tým, který vaše dítě dostane do finále během několika hodin. Proto neváhejte s přihlášením, s každou další hodinou připravujete své "zlatíčko" o tisíce hlasů!

Hlasujte a přihlašujte své děti ZDE >>>

210 semifinalistů se pak v následném SMS hlasování utká o prestižní titul Zlatíčko 2012 svého kraje. Komu se ale podaří dostat do finále? Pamatujte, že štěstí přeje připraveným. Nenechte se proto "uchlácholit" současným dobrým umístěním.

Největší souboje o postupová místa proběhnou v posledních hodinách hlasování. Situace se díky hlasovacím týmům může měnit každým okamžikem.

Rozhodnout o tom, zda do finále postoupí váš favorit, tedy můžou právě vaše hlasy. Neváhejte mu je proto posílat do poslední chvíle, i loňský ročník ukázal, že pořadí se může změnit ještě v závěrečných vteřinách hlasování!