Čtvrtek 18. dubna 2024
Svátek slaví Valérie, zítra Rostislav
Oblačno, déšť 10°C

Zlatíčka 2012: Souboj začíná! Hlasujte a zvolte reprezentanty svého kraje

22. října 2012 | 12:00

Nejoblíbenější soutěž všech rodičů a prarodičů Zlatíčka 2012 je v plném proudu! Dnes v pravé poledne začíná hlasování, ve kterém čtenáři našeho webu vyberou finalisty, kteří budou bojovat o titul Zlatíčko svého kraje.

Do soutěže je přihlášeno už téměř 1 500 dětí a každou hodinu přibývají další. Letos soutěží každé "zlatíčko" za region, ve kterém bydlí. Které z přihlášených dětí se stane Zlatíčkem roku 2012 svého kraje? O tom rozhodnete právě vy, naši čtenáři.

To vy v prvním kole internetového hlasování na stránkách www.blesk.cz/zlaticka vyberete v každém regionu 15 dětí, postupujících do finálového SMS hlasování. V něm čtenáři zvolí vítěze každého kraje. Celkem 14 regionálních vítězů se pak v superfinálovém hlasovaní utká o absolutní titul Zlatíčko roku 2012.

Hlasujte a přihlašujte své děti ZDE >>>

Vaše dítě ještě nesoutěží? Spěchejte, ať nepřichází o hlasy!

Přesto, že hlasování začalo, můžete své dítě stále ještě do soutěže Zlatíčka 2012 přihlásit! Stačí se nejpozději do 5. listopadu zaregistrovat na stránkách www.blesk.cz/zlaticka, vyplnit krátký dotazník a vložit profilovou fotku. S přihláškou ale neotálejte. Čím dříve bude vaše dítě v soutěži, tím více získá hlasů!

Tihle už v soutěži o 50 000 Kč jsou. Postavte se jim a vyhrajte!

Jak dostat svého favorita do finále?

Především je důležité své dítě na stránkách soutěže zviditelnit. Prostřednictvím textových SMS  ho můžete poslat do VIP zóny, zvýraznit barevně jeho profil a vytvořit mu fotogalerii. Dostat vaše "zlatíčko" do finále vám ale mohou pomoci i přátelé a známí. Pošlete jim odkaz na pejska prostřednictvím emailu, využijte i sociální sítě Facebook, Twitter, Lidé.cz a další.

Vedou Středočeši, Pražáci až pátí! Vysočina pořád spí?

Největší zastoupení v soutěži Zlatíčka 2012 zatím mají děti ze Středočeského kraje. Těch je už více než 800. Následuje je Moravskoslezský, Jihomoravský a Ústecký kraj. Praha, v níž je dětí "jako smetí", je překvapivě až pátá! Poslední příčku co do účasti zaujímá Vysočina a Karlovarsko, za které soutěží jen něco málo přes 40 dětí.

Video se připravuje ...