Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Zlatíčka 2012: Už v pondělí startujeme! Připravte si fotky, ve hře je 50 000 korun a titul Zlatíčko Česka

27. září 2012 | 12:43

Konečně jste se dočkali! Čtvrtý ročník nejoblíbenější internetové soutěže začíná už v pondělí v pravé poledne. Neváhejte a přihlaste i své děti. Vždyť letos může zvítězit třeba zrovna to vaše!

Jako každý rok, i letos hledáme i letos ty nej... děti Česka! Nepromarněte šanci získat až 50 000 Kč v hotovosti a další hodnotné ceny. Startujeme už v pondělí 1. října v pravé poledne!

A soutěž je plná novinek. Tou hlavní je, že vaše dítě může získat nejen titul Zlatíčko Česka, ale i titul Zlatíčko kraje. Šance na vítězství jsou tak mnohem vyšší.

Tou další je několik možností, jak na svou fotografii upozornit. Můžete jí označit symbolem STAR a posílat do VIP zóny, která je stále na hlavní stránce soutěže. Díky službě Foto+ zase můžete přidat fotogalerii a doplnit tak soutěžní fotku o dalších 15 nesoutěžních, měnit hlavní soutěžní fotografii a barevně ji zvýrazňovat.

Kamila se záhadným úsměvem Mona Lisy se loni stala Zlatíčkem Česka
Autor: Daniel Zahrádka
V loňském ročníku bojovalo o titul Zlatíčko Česka přes dva tisíce profilů dětí, které měly v galeriích téměř 20 000 fotografií.

Šestiletá Kamilka se záhadným úsměvem Mona Lisy si však získala nejvíc příznivců a s 4 466 SMS hlasy se stala absolutní vítězkou.

Kromě finanční hotovosti a titulu vyhrála i proměnu a focení s časopisem Blesk pro ženy. A jak můžete posoudit na fotografii, výsledek stál za to.

Projděte domácí fotoalba a vyberte ty nejlepší fotky svých dětí. Pochlubte se svými zlatíčky našim čtenářům. To oni svými hlasy v internetovém hlasování rozhodnou o tom, které z fotografií postoupí do semifinále.

Patnáct nejúspěšnějších fotografií z každého ze 14 krajů se pak utká v SMS hlasování, které rozhodne o vítězích jednotlivých krajů. První tři z každého kraje pak postoupí do celorepublikového SMS finále.

Hlavní ceny obdrží tři soutěžící, jejichž fotografie dostala ve finálovém SMS hlasování nejvíce hlasů.

Zkrátka nepřijdou ani čtenáři, kteří se SMS hlasování zúčastní. I oni totiž mohou vyhrát zajímavé ceny.

Úplná pravidla, on-line přihlášku a další informace naleznete už brzy na našich stránkách.

I tahle "zlatíčka" v minulých letech soutěžila: